İyi akşamlar hanımlar derdim oyle buyukki ama sizi yormamak iCin en azaltılmış şekliyle anlatıcam..
kocam benden 1 yaş buyuk ve henuz olgunlaşmış birisi değil aile konusunda defalarca aldatılmama rağmen artık ona gucenmemekle birlikte evliliğime devam etmek zorunda bırakıldım.. sorunum şu 3 aylık bi ayrılıktan sonra barıştık fakat onda bi hastalık belirtisi gormeye başladım cinsel yolla bulaşan bi virus ve kadınlara gecince olumcul hastalık yapıyor bu sebeple yaklaşık 2 aydır soğudum iğreniyorum fakat elimde kocaman bi sebep var hastalıktan korkuyorum ve bu hastalık iCin doktora gitmiyor ustune beni sucluyor abartıyosun diyor olmayan bişy belirti vermezki abartmıyorum korkumda haklıyım buna rağmen hergun isyan ediyor en son konu şeye kadar geldi sen benim ihtiyaclarımı gidermiyorsun bende seninkileri gidermiycem dedi hesabımdaki tum paramı aldı ve ihtiyaclarını gidermiycem diye beni yoklukla tehdit ediyor benim istediğimse onca acımasızlığı telafi etmesi o telafi etmiyor boylece aramız acıldıkca acılıyor gece yarıları 1 den sonra alkollu geliyor gelio uyumamamı bekliyor bu bile bi sorun oluyor onun iCin sabaha kadar kufur ediyor uyuduğum iCin onun kolesi olmadığım iCin Artık aklım durdu sadece olmek iistiyorım