Merhaba hanımlar,

Eski konularımı bilmeyenler icin ozetlemek istiyorum ki konum daha anlaşılır olsun.2 yıllık Evliyim 4 aylık bir bebeğim var.Calışıyorum.Hamilelik Surecinde aldatıldığıma dair bulgulara rastladım.Evde İki ayrı zamanda birbirinin aynısı olan iki ayrı sac teli,koltuğun Altın'da bana ait olmayan bir toka,eşimin cuzdanında prezervatif ,telefonunda erkek adıyla Kayıtlı bayan numarası,aynı kadını facede aratmalar,gizlice engellediğim bu kadının engelini kaldırıp tekrar aratmalar,bana karşı ilgisizlik,cinselliğe yanaşmaması,benden resmen tiksiniyor gibi davranması,evden surekli kovmasi ve hakaret..

Boşanmak istediğimi soyledim.Beni ikna icin cabalamıyor hic tutuşmadı bile ama bi yandan da sacmalama ne boşanması diyor ama beni kazanma cabası hic yok,Sacma sapan esprileri dışında,neyse...

Boşanma anlaşmalı olsun cabucak bitsin gitsin istiyorum ben.Ortak velayet isteyeceğini soyluyor,ayrıca cocuk biraz buyumeden olmazmış.Bir gun bile fazladan durasım yok benim ama bebeğim cok ağlak bir bebek olduğu icin gozumde buyuyor Taşınma işi.Nisan ayına kadar ucretsiz izindeyim.İzin bitmeden cıkıcsm evden

Sizlere şu konuda danışmak fikir almak istiyorum hanımlar: evdeki eşyaların Parasını ben odedim fakat onun uzerine alınmıştı coğunluğu.İstiyorum ki eşyaları tumden gotureyim.Protokolu imzalatıp cocupu da Alıp cıksam davayı yeni evde acsam ve dava Gununu beklesem cocuğu kacırdı diye şikayet Hakkı doğar mı ? Ya da Eşyalarımı Aldı diye ?
Evde durup protokol imzalatıp davayı da acsam nafaka tazminat istemediğim icin işine gelir eşyalara da el koyarsa diye korkuyorum.Bir 30 bin borc odedim eşyalara ona bırakmam.Eşyalarımı bebeğimi alayım pis parası onun olsun.

Bu arada ev lojman ve onun adına tahsisli,gidecek olan ben olabilirim ancak.

Yorumlarınız icin şimdiden teşekkurler...