43 yaşındayım. 15 yıllık evliyim. Cocuk yok. Eşimle evlendiğimizden beri sıkıntılarımız vardı. Sinirlendiğinde hakaret, kufur ağzından hic eksik olmadı. Bir kez bile benden ozur dilemedi.15 yıldır hep ayrı hayatlar yaşadık. Evdeki kedilerden başka bir ortak noktamız yoktu. Bunca yıl aynı iş yerinde calıştım. Eşimin duzenli bir işi olmadı. 2 yıldır da işsiz. Arada bir evden iş yapıyor vs uc beş kuruş geliyor. Yarısını bana veriyor, daha onceden evin masraflarını odediğim icin. Evde hep bilgisayarın başında, bir şey soyleyince tersliyor. Hep aynı şeyleri soyluyormuşum. Her tartışmamızda gerizekalı, varoş, amele, ebleh, cirkin, şişko diye basbasbağırıyor. Komşular duyuyor, cok utanıyorum. İlgim olan her şeyi aşağılıyor. İlgi alanlarımı seyrettiğim dizileri filmleri aptalca buluyor.
Cocuk ben cok istedim. Vitaminler kullandım, tup bebek vs olmadı. Zaten 15 yıllık evliliğimiz boyunca bir kac kez kavga dovuş dışında doğal yoldan denemeye de ikna edemedim. (Ayrıntıya girmeyeyim ama doğal yoldan korunuyordu desem anlarsınız sanırım) Tup bebek sureci boyunca da kotu davrandı. Randevulara gelmek istemedi, ihtiyac olursa gelirim dedi vs. Dış gebelik oldu, hic yanımda olmadı. Şimdi duşunuyorum ki olmadığı iyi olmuş. 40 yaşında bıraktım denemeyi zaten.
Şu an boşanma aşamasına geldik ama 43 yaşında, bu kadar şeyden sonra boşanmak beni gercekten cok uzuyor. 15 yılımı cope atmış gibi hissediyorum. Benden sonra genc kadın alıp inadına 10 tane cocuk yapacakmış. Zaten online olarak kadınlarla yazıştığını biliyorum. Hic bir sosyal medya hesabında birlikte resmimiz yok. Hic olmadı. Sanki hic evli değildik. Evliliğimiz boyunca birlikte tatile bile bir kac kez, o da benim ısrarımla gittik.
Bu evlilik uzun zaman once bitmişti ama bu sureci nasıl atlatırım bilmiyorum. Neden daha once boşanmadım diye kendime kızıyorum. Bana kimse seni istemez, yalnız oleceksin diyor. Kendimi cok kotu hissediyorum. Hep kendi ailem olsun istedim ama istemek yetmiyormuş.
Benim yaşlarımda boşananlar, sureci nasıl atlattınız? Genc olsam cok daha kolaydı ama şu an cidden cok canım yanıyor.