Merhabalar kk uyeleri. Nişanlımın son iki ay icindeki ilgizliğinden bahsetmek istiyorum. Yoğun calışan biri gun icinde 14 saat calışıyor. Ve uzaktan ilişki yaşıyoruz başka bir şehirde kendisi. Bu sure zarfında anlayışlı olmaya calışıyorum her zaman. Son iki aydır eskisi gibi ben yazmadıkca yazmıyor, sen yaz ben donerim diyor. Arama da aynı şekilde. yani sadece sabah ve akşam gunaydın iyi geceler diye mesaj atıp gunu bitiriyoruz. Cok nadir de olsa bazen oğlenden sonra gidiyor calışmaya. Soyluyor bu durumu haberin olsun diyor. Uyuyup dinleneceğini biliyorum ki oyle olması gerekiyor zaten. Ama en azından hani dinlendikten sonra seven birinin araması sorması gerekir. Yoğunluktan fırsat bulmuşken, zaman varken.. Uzaktan ilişki yuz yuze goruşemediğimiz icin zaten zor, ustelik sesini bile zar zor duyuyorum. Ne zaman derseniz bir konuda tartıştığımızda. Onu da ben soyluyorum arayıp konuşalım diye. Yani calışıyor, yoruluyor onu da anlıyorum ama bu nereye kadar boyle devam edebilir ki. Sıkıntı stres de yaşıyor coğu zaman ama insan sevdiğiyle konuşunca daha iyi hissetmez mi kendini. Her şeyi iyice duşunup tartıyorum. Bu durumu sizinle paylaşıp duşuncelerinizi almak istiyorum.