Merhabalar eskiden beri ara ara forumu takip ederdim ama onerileriniz icin uye oldum.
26 yaşında bekarım. Eski ilişkim biteli 1 sene oldu ve artık hayatıma yeni birilerini almak istiyorum ama cevremde deyim yerindeyse duzgun bir aday olarak neredeyse hic ama hic kimse yok gibi hissediyorum.
İnstagramı, paranoyak olduğum icin gercekten tanıdığım insanlarla takipleşme icin kullanıyorum. Onceden tanııdğım ve takipleştiğim erkekler gercekten cok garipler. Binlerce kızı takip edip like atıyorlar. İlişkisi olduğunu bildiklerim bile ara ara salyalı bi şekilde şanslarını deniyorlar. Sapık gibiler. Bu tipler yuzunden erkeklerden tiksindim. Guzel olmanızın bile bir faydası yok, yuz binlerce alternatifimiz var sanki ama aynı zamanda hic kimse yok da.
Universite yıllarımda cok erkek reddettim diye bunun cezasını mı cekiyorum diye duşunuyorum bazen. Ama sevebileceğim biri cıkmamıştı gibi gelmişti. Şimdi bakınca o insanlara keşke şans verseydim diyorum. Resmen demirin tuncuna erkeğin **cine kalmışız...
Bu sebeple size sorum şu;
Duzgun, ilgi delisi olmayan, kaliteli erkeklerin oldığu yeni bi cevreye girmek istiyorum(varsa) ama bu kişileri nerede bulabilirim? Boyle erkekler hala var mı? Tum cevremi değiştirmek istiyorum. Yorumlarsanız cok sevinirim.