Merhabalar, oncelikle 31 yaşında bir kadınım. 3 yıllık bir ilişkim var, guzel gidiyor ve beraber yaşıyoruz. Ancak sorun şu ki; Eskiden cok daha fazla guzel hissediyordum. Ancak erkek arkadaşımla beraber yaşamaya başladığımızdan beri cirkin hissediyorum. Kendisi beni cok beğeniyor, sık sık iltifatlar da eder. Ki ilişkimde hic bir sorun yok cok iyiyiz. Ama sorun bende. Kendime yeni kıyafetler alasım gelmiyor, nedensizce istemiyorum. Bu yuzden uzun zamandır aynı şeyleri yıkayıp yıkayıp giyiyorum. Aslında cok şukur durumum kotu değil, cok gereksiz yerlere para harcadığım da oluyor ama kıyafet alsam bile sanki yakışmayacakmış gibi geliyor. Ve boyle kendimi şımartacaksam genellikle bu yemek yemek oluyor, en sevdiğim şeyleri ya da uşendiğim şeyleri yapıp yiyorum. Kilo da almiyorum, boyuma gore cok normal kilom ama cok yiyorum. Eskisi gibi makyaj yapasım gelmiyor, hoş dışarı da cıkmak istemiyorum. Ne bileyim bazı şeylerin hic bir heyecanı ya da guzelligi kalmadı gibi. Cok minyon bir yapım var, boyle de olunca cocuk gibi gorunuyorum pantolon tshirt falan. Etekler elbiseler giymek isterdim ama icimden gelmiyor. Sonra da ben niye boyleyim diye bunalıyorum. Erkek arkadaşım bende bir sorun fark etmiş olacak ki konuşmak istedi, ben konuşmak istemedim ama gunlerce ara ara konusabilecegimizi hatırlattı. en sonunda bir şekilde ben de patladım artık, her şeyi soyledim. beni cok beğendiğini soyledi. elbette nezaketen oyle diyebilir, ama ben de zaten beğendiğinin farkındayım. sorun bu değil yani. sorun benim kendimi begenmiyor oluşum. yaşıtlarım gibi değilim, eskiden oyleydim ama sanki ciddi bir ilişkiye başlayınca yiprandim ve bu yipranmislik gecse bile giderken benden ozguvenimi de goturdu. ne yapmamı onerirsiniz? elbette ki psikolojik destek alacağım, ama bu aralar pek musait olamıyorum cok yoğun calışıyorum evden. şimdiden teşekkur ederim okuduğunuz icin, yorumlarınızı bekliyorum, uzun veya karmaşık yazdıysam kusuruma bakmayın