Merhaba,
Belki forumdada gormussunuzdur, uygun fiyata Video hazirliyorum (Konu icin Tiklayin). Simdiye kadar toplam 7 kisi aldi bazilari sadece fiyat acisindan bilgi istedi biraz sohbet ettik. Fakat cogu kisi kanalimi satip satmiyacagimi sordu ve degerini sordu. Bu Konuda benim hic bir fikrim yok alis veris yapmisligim yok.
Kanalimi suan satmayi dusunmuyorum ama degerini tahminen bilmek istiyorum.
Iletisim: sercank91
Kanalimin ozellikleri: Muazzam Bilgiler
Videolar ozgundur hepsini kendim hazirliyorum Kanal Design'e onem veriyorum Abone sayisi 423 Toplam izlenim 99k Gunluk 1000 - 2000 arasi kisi izliyor Reklama Tiklama orani (Sayfa TO) ortalama 5% Hic uyari, ceza almadim Kanal tertemiz 15dk fazla videolar yukluye biliyorum Kanal geliri gunluk ortalama 20€ - 30€ (60TL - 90TL) (resim eklemistim bi ara silmek zorunda kaldim resimli geliri aciklamak yasak Konu Link) TBM ortalama 0,20€ - 0,60€ arasinda (0,60TL - 1,80TL) (Cumartesi pazar 0,60€ oluyor bazen dahada fazla oluyor...) Kanal icerik cogunlu yabanci arada turkcede icerik var Haftada 2-3 Video ekliyorum Videolarim saniyeler icersinde $ isareti oluyor burada videolu aciklama yaptim Tiklayin Videolara ekledigim muzikler ozenle seciyorum kaliteli hepsi kulaga hos gelen muzikler/soundtrackler Tek Kanal calisiyorum
Simdilik aklima gelen vere bilecegim bilgiler bunlar. Boyle bir kanalin degeri nedir?
Alis satis'da sizin tecrubenize guvenerek size sormak istiyorum.
Riski olmayan iyi gelirli Ozgun Kanalim'in degeri nedir?
Acemi Webmaster0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Riski olmayan iyi gelirli Ozgun Kanalim'in degeri nedir?