Arkadaşlar merhaba kafam cok karışık biraz uzun olabilir okursanız sevinirim. Sozlum 24 ben 22 yaşındayım. Farklı şehirlerde yaşıyoruz universiteden beri birlikteyiz. Nisan ayında evlenme teklifi aldım. Sozlumun annesiyle telefonlaşıyoruz saatlerce komşunun cocuklarını bile anlatıyor ama nişan bohca isteme konularına asla girmiyor. Onceden siz nişan isteyin soyleyin gelip isteyelim tarih vermek bize duşmez diyordu. Tekliften sonra ise siz kendi icinizde onumuzde ki yaza nişan dediniz nikah dediniz ama durun bakalım diyor. Biz size ev kurarken bir yardım edicez bi e bizim gucumuz bu kendiniz yapın diyor cekiliyor. Gecen hafta sozlumle tartışırken annesi telefonu aldı ve tartışmanın ortasında bana bir sure araşmayın konuşmayın dedi. Tartışmaya dahil olması cok sinirlendirdi beni ve sonrasında arayarak oğlum seni kızdırıyor şaka yapıyor diye damarıma basmaya devam etti. Ben de konuşmak istemediğimi soyledim aramıyorum annesini o da beni aramıyor. Bu olay olunca da benim annem bu iş burda bitsin diye kendini soz sahibi yaptı sozlume yuzuğu gondercez eğer beni sayıyosan 2026 da gel iste dedi. Yani aileler bu durumda ve biz zor durumdayız. Sozlumle eşya alıyoruz annesi erken değil mi emin misin diyor hÂlÂ. Lutfen akıl verin tutumumuz nasıl olmalı?