Evet hanımlar boyle bir işe cesaret etmek istiyorum ama yaşım gecti mi, bu devirde gerekli mi, nasıl bir surec beni bekler biraz korkuyorum acıkcası. Hemşireyim 3. yılıma girdim. Hic hedefim hayalim olmadı universiteye hazırlanırken. Hemşirelik hep bilindiği uzere garanti iş gozuyle bakılırdı bende ailemde bu sebeple hemşirelik olsun o zaman dedik oldu. Keşke yonlendiren olsaydı beni biraz. Neyse. Ben kilolarıyla hep başı dertte olan biriydim. Son 1-2 yıldır diyetle sporla ilgileniyorum ve 25 kilo kadar verdim. Sağlıklı beslenmeye dair her şeyi cok seviyorum, yemek yemeyi cok seven biriyim, sağlıklı tariflerle falan uğraşıyorum bu ara hatta. İşin icine girdikce cok keyif aldığımı fark ettim. Diyetisyenle calarak kilo verdim bu arada. Ve bu surecte fark ettim ki icten ice keşke diyetisyen olsaydım diyorum. Kendi mesleğimi cok severek yapıyorum diyemem. Aslında o kadar guzel ve ozel bir iş k ama şartlar insanı soğutuyor. Ve son 1-2 senedir hayal etmeye başladığım iş icin kolları sıvasam mı diye duşunmeye başladım. Bu yıl icin başvuracaktım universite sınavına ama cesaret edemedim. Pandemi yoğunluğunda zaten ders calışamadım. Sonra bahaneler buldum derslere vakit ayıramazsam yerleşsem bile bir yere, devam edemezsem ne olacak? Ya yapamazsam dedim. Ama şu an yine icimdeki isteği bastıramıyorum. Seneye girsem mi sınava diyorum şimdiden calışmaya başlasam ders diyorum. Ama bu yaştan sonra olur mu bilmiyorum. Tekrar dort sene okumak sonra iş hayatı zaten ekonomi ortada. Kafam cok karışık sizce ne yapmalı? Bu platformdan genelde akıl aldığımda pek pişman olmuyorum sizlerden de fikir almak istedim bu yuzden