Şimdi arkadaşlar oncelikle maddi durumdan bahsedeyim cunku konu gereği soranlar olacaktır..Zengin değilim yoksul da değilim yurdumun orta halli insanlarından biriyim..iyi bir isim var ama doğum yaptım ucretsiz izin hakkımı kullanıyorum...şu an tek maasiz yani. eşimin işi de guzel ama oyle ucuk rakamlar kazanmıyor.
Olaya geleyim..7.8 yıl once kızıma oldukca yuklu para verip bebek arabası almıştım ağır paspal olanlardan..kızım 1 yaşından sonra hic binmedi yeni kaldı desem yeridir...bu yuzden oğluma bebek arabası almadım nasılsa var diye ..oğlum 7 aylık oldu hic sorun yaşamadım taki gecen haftaya kadar..gecen hafta bebek arabasını kapatamadik arabaya koyamadık..cok uğraştık en sonunda oldu.
Neyse bugun dsari cıkalım hava alalım dedik giderken kapattık koyduk bagaja ama donerken bebek arabasini kapatamadik..bagajimizda dolu acık olarak sığmayacak...Eşim " arabayı burda bırakalım yarın yenisini alırız" dedi ben " olur mu oyle şey sağlam araba bırakılır mı belki ufak bir maliyeti olacak yaptırırız" dedim . Daha dun cıktı bu sorunda daha once yoktu yani..Tartistik neymiş zaten eskiymis orda sokakta birakmaliymisiz...izin vermedim arka koltuğa tıktık arabayı ben oğlumla one oturdum..one oturmak yanlış biliyorum ama mesafe cok kısaydı başka cozumde bulamadım..
Yol boyu kızdı bana bende ona tabi ki...niye birşeyi tamir ettirmek varken yenisini alayım..hata bende mi yoksa omrumde gorduğum en musrif adam olan esimde mi?