arkadaşlar kusura bakmayın yazdım sordum ama ben uzun ve anlaşılması zor yazarım konuşurum ozur diliyorum yardım bekliyorum

mesela blogspot, youtube falan fazlasıyla kullanırım ama extra ozelliklerini falan hic bilmiyorum, bana yardımcı olucak varmı biraz soru sormam gerekiyor, oncelikle ana kanal alt kanal falan ne demek benim aklımda 3-5 kanal projem var her kanal icin ayrı google hesabımı acsam? yoksa 1 google hesabında butun kanalları barındırımmi? birde coklu google hesabı yaparak kanal yaparsam spamdan ban falan yermiyim ceza alırmıyım? birde bu kanallarımızı neden 1 adsense hesabına yonlendiriyoruz birine bişey olsa neden adsense etkilenmiyorki? asıl aracımız o, birde arkadaşlar ben 2013 ocakta bir kanal acmıştım 60-70 video yukledim bıraktım yani 14 ay falan olmuş adsensede 57 tl birikmiş, ama o videolar ilk attıgım zamanlar bakmıştım otomatik olarak 3-5-10 tane falan yakalanmıştı kaldırmıştım onları ondan sonra uzun bir sure girmedim 2-3 ayda bir girdim her girdigimde otomatik yakalanan videolar oluyordu otomatik yakalanma dedigim şu video yoneticisinde videonun yanında yazı yazıyorya "Eşleşen ucuncu taraf iceriği." falan filan işte neden ilk başta yukledigimde direk yakalamıyorda aylar sonra anca yakalıyo? şimdi yeni giriyorum bakıyorum 5 video gene "Eşleşen ucuncu taraf iceriği." yazıyor 1 tanesi kaldırılmış, 1 taneside telif hakkı ihtarı almış kaldırılmış bu konularda beni aydınlatırmısınız neden otomatik youtube ilk başta yakalamıyorda daha sonra zaman gectikce yakalıyo?