Balkan turuna cıkmıştık gercekten hic beklemediğim bir anda evlenme teklifi etti erkek arkadaşım. Uzerimde mom jean beyaz t shirt film var
Aramızda bal borek cok şukur bir seneyi aşkın zamandır cok keyifli zamanlar geciriyoruz.
Hic sıkılmıyoruz. Ama buyuuuuuk bir problem var onun icin olmadığını soylese de benim icin.

İlişkinin en basında bir evlilik gecirdiğimi soyledim. Allah var bir kere bile mevzusunu acmadı. Tatilde tekliften sonra ilk defa ben actım. Ailesine bahsetmeyeceğim soyledi. Benimde isteğim buydu.
Ama ya oğrenirlerse bir şekilde ailenin hepsi memur. Nufus kaydına ulaşmak kadar kolu bir şey yok.

O zaman ne olacak sen soylemesen bile oğrenirlerse dedim. Benim tercihim bir şey diyemezler dedi. Hem kimin ne zaman bekar kalacağı belli olmaz dedi.

Erkek ark. Hic evlenmemiş hatta adam akıllı uzun soluklu ilk sevgilisi benim. O yuzden heyecanı da cok hevesi de. Ama benim mutluluğum kursagımda kaldı.

Bir gun oğlumuz evlenip ayrılmış biri ile evlendi vs bi cumle duyarsam ne yaparım bilmiyorum aşırı uzulurum. Bilmiyorum bı bi kusur değil ama toplumun bakış acısı da belli.

İnce eleyip sık dokuyorum basımdan kotu bir olay gecti diye tedbirli davrandıkca daha da stres oluyorum. Ne duşuneceğimi bilemedim :/