Merhabalar, sorun şu; kayınvalidemin surekli cağırmalarından, zamansız aramalarından gercekten sıkıldım, başlarda bu kadar gozume batmıyordu cağırması cunku bu kadar sık değildi, hatta ne guzel vakit gecirmek istiyor bizimle diye duşunuyordum ama son zamanlarda iyice sıklaştı, yemek vakti arayıp emri vaki yapar gibi hadi cabuk gelin yemek hazır falan diyor, ben yemeğimi hazırlamış bulunup, defalarca kırılmasın oğlunu ozlemiştir dedim, tamam dedim ve gittim(eşim sana bırakıyorum, gitmek istiyorsan gidelim diyor genel olarak) ama son zamanlarda bugun gidiyorsak yarın yine cağırıyor, akşam goruşuyorsak sabah yine bekliyor, artık zıvanadan cıktı durum yani. Dediğim gibi son zamanlar gozume bu kadar batmaya başladı, bir iki kere gidip gec olunca kayınvalidem kalın isterseniz demişti kalmıştık, kışın bir kere eşime (kombi arızalanmıştı birden evin ısısı duşuyordu ama hallediyorduk bir şekilde ev durulmayacak kadar soğuk olmuyordu yani) sizin ev soğuktur bizde kalın demiş, en son eşim iş yemeğindeydi cok gece kalmayacaktı, (bende eşim gelene kadar onlarla olurum diye duşundukleri icin, bence, cunku genelde kal dediklerinde reddedemiyordum) eşimin kuzeni aradı dışardan bişeyler aldım kayınvalidenlere gidiyorum biraz rahatsızlanmış sende gel istersen dedi (onceki gun goruşmuştuk)gittim baktım yatıyor sonra yemek yedik, hemen ayaklandı, sonra bi akrabasıyla dışarı cıktılar beni de davet ettiler evde işlerim var diyerek evime gittim, yani bir şeyi olsa 1 saate ayaklanıp dışarı cıkamaz herhalde. Sonra bana kapının onunde ayrılırken, sabah gelin diyor. Son radde oldu bu ve beni duşundurmeye başladı artık bu son durum durum. Gorumcemin de surekli beni eşime şikayet etmeleri, patavatsızlıkları, gecen bir arkadaşım varken ve arkadaşımın bizde olduğunu bilmesine rağmen, gecenin bir vakti arkadaşıyla icmişler zil zurna bu şekilde eve gidemeyiz size gelebilir miyiz arkadaşımla dedi, arkadaşım var rahatsız olmazsanız gelin dedim, zil zurna geldiler, gecemizin icine ettiler arkadaşıma o kadar mahcup oldum ki, 1 saat abisini anlattı, benim yerim boyle farklıdır şoyle farklıdır abimde, ben daha abimi paylaşmayı kabullenemedim falan diyor, benim icin şakayla karışık fenadır diyor, daha neler neler ya. Gecenlerde mesaj atmıştı, bende dondum en son goruşuruz mu ne yazmış, cevap vermediğim icin beni eşime şikayet etmişti inanabiliyor musunuz, bi ara aramış beni arkadaşımla size kalmaya gelicem musait misiniz diyor,(arkadaşıyla da hicbir şekilde samimiyetim yok merhaba merhabamız var sadece). Vakitli, vakitsiz surekli gecenin bir vakti ararlar, mesaj atarlar, eşime de bana da. Surekli goruştuğumuz yetmiyormuş gibi. Daha niceleri... Kayınvalidemin surekli camlarını sil, balkonlarını yıka ikazları, ben 3 gunde bir cam silerim sende sil alışırsın, oğlum temizliğe cok onem verir diyor. Surekli şakayla karışık gulerek oğlum once bana ev alacak, araba alacak sonra sana deyip kendince benimle yarışa giriyor. Nezaketen, aman kırılmasın gucenmesinler diye hep sustum. Her şeyi gectim bakıyorum da son zamanlar eşimle başbaşa zaman getirememişiz doğru duzgun yatak odası haricinde, bundan sonra kesinlikle genel olarak cağırdıklarında reddeceğim, surekli arayıp cağırmalarına ne gerek var istediğimiz zaman zaten gideriz, haksız mıyım?