Arkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma surecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik donemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik surecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi soyledi. Hic kavgalarimiz yoktu. Oyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen once annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gordum ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona soyledim. Ses yok. Cocuk istiyordum. Her tartışmada cocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini soyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen acacaksın diyordu. Acarsam geri donuşu olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı onden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gonderdiler . Neyse yine bir gun ofkelendi inşaallah senden cocuğum olmaz senden anne olmaz sana guvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuc boşanma davası actım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama donuşu yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.