Merhaba Evlilik hakkında kimle konuşsam kimi evliliği ovuyor, kimisi gomuyor. Bende son zamanlarda evlilik hakkında cok duşunuyorum ama o kadar uzağım ki. Evlilik buyuk cesaret istiyor gibi geliyor bana. Nasıl evlilik fikrine karar verdiniz sizler, cesaret ettiniz? Calışıyorum, tek yaşıyorum, 28 yaşındayım. Yakın zamanda konu acmıştım zaten erkek arkadaşım başka şehirde. Son zaamanlarda bu canımı cok sıkıyor istediğimizde goruşememek. Onu cok da seviyorum. Uzaktan sevmek cok cok zor ama. Tek care evlilik gibi ama bende o kadar uzağım ki evliliğe. Bazen neden olmasın ki diyorum ama sonra acaba ister istemez tek caremiz bu olduğu icin mecbur mu hissediyorum ama diyorum. Evlilik basit bir şey değil yapmak icin yapmak da istemem. Karışık oldu kusura bakmayın ama kafam cok karışık aynen boyle. Nasıl evlenmek istediğinize karar verdiniz? Evlilik fikrine tamam demek icin cesaret edebilmek icin ne gerekiyor? Kucumseyici yorumlar yapan olacaktır eminim ama cevremde pek konuşabileceğim kimse yok bu konuları.