S1 ► Hangi Kategoriden Başlamalıyım . Bulamıyorum ???
C1 ► Her Turlu Kategorileri Deneyerek Kazanc Saglıyacak Kategorileri Bulun Ve Youtube Vb . yerlerden Kendi Hesabınıza Cekin
-----------------------------------------------------------------------------------------
S2 ► Partner mi ? Adsensemi ?
C2 ► Bu Konuda PARTNER
Peki Neden Parnert ?
1 ► Unlem Derdi YOK
2 ► PİN Gibi Bi Dert YOK
3 ► İndexleme Hızlı Bi Şekilde Gercekleşiyor
4 ► Videolarınız Sag Koşede Onerilen Olarak Cıkıyor .
Peki Hangi Partner ??
Onerdiklerim
► Quiz
► Life
☻ Bu Partnerlere Nasıl Girerim ?
► Quiz :1.000 İzlenim
► Life : 2.000 İzlenim
► Bu İstekler Oldugunda Direk Partner Yolunu Tutun BOOOL KAZANCLAR
-----------------------------------------------------------------------------------------
S3 ► Bot Kullanmalımıyım ?
C3 ► Bunda Hic Bir Sorun Olmaz . Ben Dun Botla 360 Video Bastım Halen Kanalım Ayakta . ( Botu Pm'den İsteyin )
S4 ► Dunya Engeli , Ses Esleşeni , Taraf Nasıl Gecilir
C4 ► Bu Konumda Belirttim LİNK
S5 ► Mail Nasıl Acabilirim ( Sorunsuz )
C5 ► @toprakakn 'a Teşekurler LİNK
S6 ► Peki Kategori Sıkıntısı Cekmemek İstiyorum
C6 ► En Buyuk Kategori YOUTUBEDİR !... ( Yabancı Kelimeler İle Yeni Şeyler Keşfedebilirsiniz
S7 ► Peki quizde veya life de tek hesaba birden fazla kanal ekleyebilir miyiz?
C7 ► Ekliyebilirsiniz
S8 ► Ekleyebilirsek tek hesaba yabanci/turkce karisik kanal ekleyebilir miyiz?
C8 ► Karışık Eklerseniz Abone Sayınız Duşer ( Tek İcerikte Derki bu Adam Sadece Bunu Calışıyor Abone Olimde Yeni Videolarını İzlim )
S9 ► Turkce veya yabanci kanallar icin farkli bir ayarlama yapmamiz gerek mi?(dil/bolge ayari vs) yoksa kanala direk ingilizce video atsak da olur mu?
C9 ►Direk Video Atsanız Olur ( Partner Kullanarak Bolgeleri Engelleyin Orn Turkiye . Veya Adsensede Reklam Engelleyin googlenin facebook'un
NOT : TURKİYEDE CALIŞMAYIN
KAZANCI AZZ
@Sudden4Rush Teşekurler
Okudugunuz İcin Teşekurler Umarım Yararlı Bi Konu Olmuştur
C1 ► Her Turlu Kategorileri Deneyerek Kazanc Saglıyacak Kategorileri Bulun Ve Youtube Vb . yerlerden Kendi Hesabınıza Cekin
S2 ► Partner mi ? Adsensemi ?
C2 ► Bu Konuda PARTNER
Peki Neden Parnert ?
1 ► Unlem Derdi YOK
2 ► PİN Gibi Bi Dert YOK
3 ► İndexleme Hızlı Bi Şekilde Gercekleşiyor
4 ► Videolarınız Sag Koşede Onerilen Olarak Cıkıyor .
Peki Hangi Partner ??
Onerdiklerim
► Quiz
► Life
☻ Bu Partnerlere Nasıl Girerim ?
► Quiz :1.000 İzlenim
► Life : 2.000 İzlenim
► Bu İstekler Oldugunda Direk Partner Yolunu Tutun BOOOL KAZANCLAR
S3 ► Bot Kullanmalımıyım ?
C3 ► Bunda Hic Bir Sorun Olmaz . Ben Dun Botla 360 Video Bastım Halen Kanalım Ayakta . ( Botu Pm'den İsteyin )
S4 ► Dunya Engeli , Ses Esleşeni , Taraf Nasıl Gecilir
C4 ► Bu Konumda Belirttim LİNK
S5 ► Mail Nasıl Acabilirim ( Sorunsuz )
C5 ► @toprakakn 'a Teşekurler LİNK
S6 ► Peki Kategori Sıkıntısı Cekmemek İstiyorum
C6 ► En Buyuk Kategori YOUTUBEDİR !... ( Yabancı Kelimeler İle Yeni Şeyler Keşfedebilirsiniz
@narhosting Soruları - Cevapları
S7 ► Peki quizde veya life de tek hesaba birden fazla kanal ekleyebilir miyiz?
C7 ► Ekliyebilirsiniz
S8 ► Ekleyebilirsek tek hesaba yabanci/turkce karisik kanal ekleyebilir miyiz?
C8 ► Karışık Eklerseniz Abone Sayınız Duşer ( Tek İcerikte Derki bu Adam Sadece Bunu Calışıyor Abone Olimde Yeni Videolarını İzlim )

S9 ► Turkce veya yabanci kanallar icin farkli bir ayarlama yapmamiz gerek mi?(dil/bolge ayari vs) yoksa kanala direk ingilizce video atsak da olur mu?
C9 ►Direk Video Atsanız Olur ( Partner Kullanarak Bolgeleri Engelleyin Orn Turkiye . Veya Adsensede Reklam Engelleyin googlenin facebook'un
NOT : TURKİYEDE CALIŞMAYIN

@Sudden4Rush Teşekurler
Okudugunuz İcin Teşekurler Umarım Yararlı Bi Konu Olmuştur