Bu sene yatay gecişle bizim unive gelen biri var. Diğer şubede bu arada. Gorunce merhaba deyip geciyorduk birbirimize. Birbirimizi hep maskesyle gorduk bu sure zarfında. Yani ben hep maskeliydim onu maskesizde gordum. Bu kişi sanırım benden 8 9 yaş buyuk. Mesleği var. Universite hayatına donmek icin yeni bolum olumak istemiş sanırm. Ortak Whatsapp grubumuz var. Şu odevi teslim ettin mi, şunu ne yaptın gibi bazen bir şeyler sormak icin yazar. Sınıflarımız farklı olduğu icin pek gormedim. Odev sorduğu gunlerden birinde konudan bağımsız kendiyle ilgili anısını anlatıp niye bunu anlattım ki şimdi deyip gulen emoji koymuş. O anısını anlatırken olayda gecen kişi icin keşke fırsat olsa da seni de tanıştırsam dedi. Bir yerlerde bir şeyler icelim dedi ara ara. Bende sınıfa da soyleriz toplanırız dedim. Sınıftakilerle toplanıyor beni cağırmıyor. Ama bir goruşelim diye isteğini yeniliyor bazen. Burdan da şu sonucu cıkardım. Benle tek goruşmek istiyor nedenine anlam veremiyorum. Beni maskeli gormuş birinin hoşlanma ihtimali olamaz. Maskemin altını mı merak etti acaba. Arkadaşca oturup konuşacaksak toplu etkinliklere neden cağırmıyor ilk olarak, surekli toplanıyorlar sonucta. Ust donemlerle bir yemek organize edilmişti. Sonra baktım ust donemdeki herkesi bu eklemiş kız erkek. Yani bir kez masaya oturduğu kişileri hemen eklemesi de garip. Universite hayatını farklı değerlendirmek isteyen biri mi bu arkadaş anlam veremedim.

Arkadaşlar adam belki bir başlangıc olur duşuncesinde.