Arkadaşlar 2 gundur size burda kazanmanız icin konular paylaştım. Bu size anlattığım yontemin kanıtını sunmak icin bu konuyu acıyorum. Ben daha once yedekte dursun diye 3.adsense hesabı almıştım. Şimdi hesaba size anlattığım şekilde oluşturduğum kanalı bağladım. Sadece tek kanal. Ve tek kanalla yakaladığım başarıyı gorun sizde hırslanın diye resminide koydum. ekran goruntusu adsense e ait. 8 eylul de başlamışım.25 gunde gelen hiti ve tıklamaya iyi bakın. Kanal turkce ve dediğim gibi sadece bu hesapta 1 kanal var. Actığım konular ise

Konu 1

Konu 2

Beni burada bilen bilir arkadaşlar.. Asla sizlerden maddi kazanc sağlamak gibi bir niyetim yok , sizlere yalan yanlış bilgiler verip kandırmıyorum.. Bu kanaldaki videoların tamamı size daha once anllattığım şekilde hazırlanmış videolar ve hitleri de baksettiğim taktikle cekilmiş hitler..Kanal 25 gunluk olduğu daha kazanc yansımadı. Bu ayın 10 -15 gibi hesaba yansıyacak..Ha bu arada son 3 gunluk izlenim ve tık sayısı grafikte yok.. Onlarıda aşağıya yazdım ki iştahınız iyice kabarsın

30 Eyl 2016 Cum : Gelen gosterim : 117.653 reklam tıklama : 395

1 Eki 2016 Cmt : Gelen gosterim : 146.530 reklam tıklama : 420

2 Eki 2016 Paz : Gelen gosterim : 199.934 reklam tıklama : 827

Şuan ki abone sayım : 835

Toplam yuklenen video sayısı : 63

Artık hergun deli gibi abone gelmeye başladı arkadaşlar. Bana ister inanın ister inanmayın karar sizin . Ben sizlerinde kazanması icin bu paylaşımları yapıyorum . Takipte kalın yeni konuların devamı gelecek...

Son bir not kanalım Bahsettiğim kanalım Turkce evet getirisi ingilizce kanala gore daha duşuk ama asla Turkce calışmaktan vazgecmem. Nedeninide onceki konularımda anlatmıştım. Sizde vazgecmeyin

[IMG][/IMG]