Kızlar selam
Sizden destek demeyeyim de akıl fikir ne biliyim işte yardım almaya geldim.
Coğunuz biliyor ben bu şirkette memnun değilim yoneticimden dolayı hakaret vs bi ara cıkartılıyordum bana haber vermediler ben fark ettim istifa ettim iş yanlış anlaşmaya dondu kaldım. Neyse hatamı anlatayım ben : ben vize otel ucak işlemlerine bakıyorum . Fuara gitmesi gereken kişilerden birinde değişiklik oldu bende oteli kestirmemiştim opsiyonu vardı. Bayramda o telaşla isim değişikliği yapmak istedim otel kabul etmedi 13bine keseceğim oteli baştan rezervasyon ile 18bine kestirdim ama bnu kimseye soylemedim . Patron aylar sonra faturaları kontrol ediyor . Eşimde boşver kovulma bahanen olur diyor boşvereyim diyorum ama icten ice korkuyor takıyorum galiba . Zaten cıkmak istiyordum eşimde calış bakana kadar zaten sorar sende soylersin direk kovar dedi. İyi de dedim daha kotu ne diyeceğim haberiniz var mıydı herkesin 13bin bi tek şu kişinin 18bin neden boyle diyecek ne cvp vereceğim yoo direk yanlışlık yapmışım sonradan farkettim diyeceksin dedi yada size soyledim diyeceksin dedi o da bağırır kovar zaten dedi bırak aradaki farkı kessin isterse dedi.( eşim boyle bi adam değil patrona kıl bana yaptıklarından dolayı ondan hakaret aşağılama hepsi var borcumuz var ondan calışıyorum ) sizce ne yapayım ?