Mantık aslında cok basit. İnterneti gezdiğinizde veya gazete okuduğunuzda cok ilginizi ceken bir yazıya denk gelirseniz mutlaka onu değerlendirin. Surekli gazete okuyan birisiyim gecen bakarken Amerikan gizili servisi CIA'nın bir raporuna denk geldim.Bunu mutlaka değerlendirip video yapmalıyım dedim ve işe koyuldum. Bunu istediğim hale sokmak 40 dakikamı aldı gecen hafta kanalıma yuklemiştim biraz once baktım izlenim sayısı 16.000 olmuş.Yaptığım şu. Makalenin iceriğini hic değiştirmedim. Buna video gorselleri ve muzik ekledim. Tek değiştirdiğim başlık oldu geri kalan herşeyi birebir yazdım.
Bu tarz videolar hazırladığınızda makaleleri cevirirseniz iceriklerine dokunmayın cunku merak edip bunu araştıran cok oluyor .Videonun Acıklama kısmına da bakmanızı tavsiye ederim sadece oradaki satıştan bu ay 800 TL gelecek. Bu tarz videolar hazırladığınızda cok fazla resim kullanmamaya dikkat edin. Bu konuyu okuyan art niyetli kişiler mutlaka olacaktır. Ben sizin uzerinizden para kazanmaya calışmıyorum arkadaşlar. Sadece yontem gostermeye calışıyorum. 3 kuruşluk bilgileri satıpta sizden para kazanmak isteyen uyanıklar var bu forumda. Sizden bi teşekkur alırsam bu bana yeter.
Bi kac gun icinde videolarınıza nasıl binlerce izlenim alacağınızı ve ses engelini nasıl gececeğinizide anlatacağım.Takipte kalmanızı tavsiye ederim.Sorularınız olursada buradan cevaplarım.
Kanalımdaki video ile burada size sunduğum videoların muzikleri farklı . Bu biraz ozensiz oldu burda kusuruma bakmayın

COK ONEMLİ NOT : Lutfen videoyu izledikten sonra kimse bana siyaset yapmışsın demesin. Dediğim gibi ben raparun iceriğini değiştirmeden aynen yazdım.
VİDEODAKİ ACIKLAMA KISMINA TAKILMAYIN. O SADECE SİZE ORNEK. ORADAKİ LİNKE TIKLAMANIZA GEREK YOK.
Ornek Video - https://youtu.be/N91G7VknquE