Hayırlı haftalar - Bol kazanclar..
14 Eylulden itibaren Youtubeye başladım Bazı arkadaşlarım sağolsunlar skype`den yardımcı oluyorlar ama genel anlamda bazı şeyleri daha net oğrenmek icin yaşadığınız deneyimlerden faydalanmak isterim..
Yukardada belirttim.. 14 Eylul itibari ile 1 kanal actım kanalım sanırım sizinn dediğiniz gibi Yar spam - Yarı ozgun katagorisine giriyor 15 saniye ile max 3-4 dakikalık her ceşit haberi magazin , spor , unluler, unsuz acemi kameralarla cekilen videoları ceşiti internet aracları kullanarak editliyip veriyordum.. Lady gaga`nın son konserinden konsere gidenler tarafından cekilmiş bir videodan telif aldım kanal yeşilden sarıya duşştu 1 telif yani.. kanalım net kazancı 150 tl olduğunda oldu arkadaşların uyarısıyla kanalı silip gerekli cooike temizliklerini yaparak yeni bir kanal acarak devam ediyorum..
Yeni actığım kanal 1 hafta oldu başta soylediğim gibi guncel haber magazin tarzı videolar paylaşıyorum haliyle guncel olduğu icin ilk anda bir başarı yakalarsa yakalıyor en başarılı video 2 gun sonra bilemedin 3 gun sonra duşuyor.. sorularım burda başlıyor.. Bende yeni kanalda 3-4 gun gecen videoları silmeye başladım Bu yanlış bir yontemmi yani kanalı etkilermi... Tv programlarından alınmış kısa videolar ilerde sorun cıkartımı? 15, 30, 45, 60 saniye gibi komik yada onemli bir soylemin gectiği anın alınmış sahnesi diyim bu tum videolarımda gecerli.. bunlar ilerde telife neden olabilirmi..
Yeni Başladım Bazı deneyimlerinizden Oğrenmek istiyorum
Acemi Webmaster0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Yeni Başladım Bazı deneyimlerinizden Oğrenmek istiyorum