Kızlar selam herkese ; boyle bir konunun elle tutulur nasıl bir yanı var cozemedigimden yazıyorum sizlere. Kendi halime cıkamadım işin icinden .. 26 yaşındayım , dunyalar tatlısı bi oğlana sahip bi anneyim. İkinci evliliğim , daha cok taze 4 ay oldu , en guzel zamanlarımız olması gereken donemlerdeyiz. Aramızda 11 yaş gibi bi ffark var , şimdiye kadar bu yaş farkının dezavantajiyla karsilasmadığımızı duşunurdum. Gectiğimiz gunler de meRakıma yenilip beyzademizin bilgisayarını kurcalayana kadar. 7 yıl once ayrılmış eşinden, 7 yıl once bitmiş bir evlilik. Ancak bilgisayarında yıllar oncesine ait bi dunya fotoğraf , video. Kocamın eski eşiyle mutlu pozları.. aklimdan cıkmıyor.. fotoğrafların oluşu değil , boyle kolay ulaşılabilir bir yerde olması beni cıldırtan. Sordum , neden saklıyorsun hala dedim. Yalnızca kızım icin, dedi. 8 yaşında bi prensesimiz var , sevdiğim adamın can parcası, benim de canim. Elbette evlatlarımız icin bir cok şeyden fedakarlık edebiliyoruz . Ancak boyle bir durum cok saygısızca. Defalarca kez tartışmasını yaptım , silmesini istedim. Yok , hala duruyor. Ben n3 duşuneceğimi şaşırdım. Sevgisinden şuphem yok ancak boyle bir durumla ben baş edemiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var .. şimdiden teşekkurler.