Selam kızlar
Bilen biliyor artık benim şu patronu kısaca ozetleyeyim 1985 Li egolu hakareti seven ezen takık bi patronum var. Geldiğim gunden beri ha cıktım cıkacağım derken kaldım hem borcumuzdan dolayı eşimi yalnız bırakmamak icin. Şu bi kac aydır borclarımız azaldı şukur bi bitse 1dk durmayacağım şartları ne kadar iyi olsa da kucuk yer olduğundan iş bulmak biraz sıkıntı iş arıyorum şuan zaten..
neyse gelelim konuya kendisi şuan fuarda yanında da işyerinden 2 kişi var . Takmış kaldığı otele yok fuar yakınında bi otel vardı bize orayı tutmadın eee dedim siz onay verene kadar tutuldu hatta defalarca soyledim size. Telefonu kapatırken beceriksiz diye bir şey soyledi uzatmadım kapattım telefonu . Aradan 5dk sonra yanındaki arkadaşlardan biri ile iş icin konuşuyorduk ya dedim o telefonu kapatırken beceriksiz diye bir şey soyledi cocukta evet dedi yanındaydık kapattıktan sonra da benim icin bu kız beceriksiz demiş benm icin ya guldum allahım ya mahalle karışı gibi ağız sen patronsun ağırlık fln yok . madem beceremiyorum cıkar o zaman .hayatında hic zorluk cekmemiş universite okumuş gelmiş fabrikaya patron olmuş .. ego yumağı .. acayip sinir oldum . Şimdi donecek bi ton laf onu yapamadın bnu yapamadın o boyle şu şoyle cidden artık cvp vermeye yoruluyorum adama hatta bazen haklısınız diyip cıkıyorum umursamıyorum resmen. Beceriksizmişim hatta cocuk takma kafana ona gore hepimiz oyleyiz bi tek kendi doğru herkes onu biliyor . Cidden sinir oldum . Eşime anlatıyorum guldu cocuk o ya dedi ergen yani daha pişmesi lazım yonetici olması icin dedi hayatım ona gore şekillenme gelsin laf derse sessiz de kalma yapıştır becerememişim demekki de .. haklısınız de . Bitti mi de in aşağıya bırak .. şu borc bitsin yeni iş arama ve gidicm artık.