Kızlar selam.Gecenlerde instagramda keşfet bolumunde tesadufen bir video gordum ilgimi cekti ve kaydettim.Birisi dini konular uzerine muhabbet ediyordu.Daha sonra bu kişinin videolarını izledikce konuşma tarzından mıdır bilmem baya etkilenmeye başladım ki bu başıma ilk defa geliyor.Artık gunun her saati videolarına bakar oldum ve en sonunda bu kişiye din ile ilgili ozelden soru sordum.Soruma cevap verdi fakat kısa ve ozdu.Dikkat cekeyim diye instagram hikayelerine felan yorumlar yazdım ama bilmiyorum beni farkeder mi sonucta cok fazla takipcisi var ve oğrendiğim kadarıyla da kadınlardan baya teklif falanda gidiyormuş.Ben dayanamadım gecenlerde yine soru sordum ve bana gercek tam adınızı, mesleğinizi soylersiniz sorunuzun cevabını daha sonra alırsınız diye mesaj yazdı. İstediği şeyleri yazdım ama okuyup gecti
Kizlar yardımınıza ihtiyacım var, bu kişiden cok hoşlanıyorum Eğer dayanamayıp hoşlandığımı soylersem diğerlerinden farkım kalmayacak.Ama aklımdanda bir turlu cıkaramıyorum.Acil cevap kızlar,ne yapmalıyım?