merhaba hanımlar hemen konuya gireyim 15 senedir evliyim. kendimi bildim bileli ozel sektorde calışıyorum, eşim de calışıyor yorucu bir işi var 2 kızım var okula gidiyor durumumuz orta halli 2 maaş ile gecinebiliyoruz fakat ekonomiden dolayı ucu ucuna yetişiyorum. eşim bana ev işlerinde yardım etmediği gibi arada patlar şekilde soyleniyor (bu kavgalar yuzunden cift terapisi bile onerdim ben gitmem dedi) misal evde karınca vardı pislikten oluyor cok temizsiniz gibi laf soktu sabah oturduğumuz yer 1.kat evdeki herkes cok dağınık yetişmeye calışıyorum soyluyorum bağırıyorum 2.gun yine aynı eve birlikte giriyoruz hatta o benden once geliyor yemek yapmıyor benden bekliyor bugun ki kavgamız da ben yemek yemek istiyorum yetiştiremiyorsan işten cık oldu. bende senin icin işten cıkmam asla dedim. cevrendeki erkeklere bak eşlerine nasıl yardım ettiğine ben onlar değilim ben yapmam dedi.bağırdık cağırdık sacma sapan hatta o kadar volum artınca boşanalım dedi bende olur istemeyen gidebilir dedim ben niye gidiyorum dedi