2 haftada bir goruştuğum aramızda 3 saat mesafe olan 10 aylık bir ilişkim var . Bu arada ben oğrenci o calışan biri. Ben maddi olcutleri olan biri değilim belki sevgilim oyle goruyor beni .Size anlatayım ..
Bizim mezuniyet balomuz olacak onu da davet ettim .Gecenlerde arabayla gelsen olur mu en azından daha rahat olur ikimiz icin dedim .(Daha bir ay oldu alalı)
İşte yok sen ozel durumları duşunmuyorsun diyip toplam ne kadara mal olacağını saydı oyle . Sadece bir seferliğine arabayla gelsin istedimm onda da yukseldi .
Yani cok mu şey istedim kii ? Bunu benim aslında soylemem de gerekiyordu. Etrafımdaki insanların yaptığı incelikleri , jestleri gorunce cok eksik hissediyorum .İnanın bir borcu yok ev kira değil ailesiyle beraber oturuyor arada destek oluyor onlara .
Onun doğum gunu icin kafede organizasyon hazırladım o kadar guzzeldi ki hala arada bahseder. Benim doğum gunum bir de 14 şubat tatile denk geldiği icin bu tarz bi şeye girişmedi hediyeyle geciştirdi. Ciceksepeti diye bi şey var yav bi kadını mutlu etmek bu kadar zor değil ..
Arada boyle konulardan bahsedince ben senden neyi esirgedim ki diye başlıyor. Allah razı olsunn karnımız doyuyor dilenci gibi hissediyorum
Uzaktan ilişkisi var daha ne kadar masrafsız bir ilişki olabilir ki
Bakın şımarık biri gibi algılanacam ama ben bu tarz şeylere onem veriyorum ki etrafımdakilere de yapıyorum . O sadece hesap odediği icin herhalde başka beklentim olsun istemiyor Neyse sozun ozu haklı mıyım bu konuda sizcee