Benim şoyle bir sorunum var son zamanlarda başladı bu durum. 3 yıllık bir ilişkim var. ve 2. Yılımız tekamul surecimizin en yuksek olduğu ve ilişkiye en emek verdiğimiz zaman dilimiydi diyebilirim. Kolay olmadı birşeyleri oturtmak. Tanışma yılı gibiydi sanki . Hayatı işi ve benim.. Sosyal hayat bir kac kişi bandında. Aynı şekilde benimde oyle. Ustun zekali sınıfına giriyor IQ-160 . Bunu tanıştığımız zamanlarda oğrenmiştim ondan. Ve ben iletişim konusunda cok zorluk cektim. Hatta bazen kendimde aradım dedim ben anlamiyorum adamı heralde Cunku herşey bir sorun olabiliyor bir konu gunlerce surebiliyor. Bazen cok eleştirel biri olabiliyor. IQ yuksekliği iyi birşey değil sosyal hayata adapte olma ilişkiler odaklanma her konu başlığında bı puruz yaratabiliyor. Duygusal zeka ilişkide cok muhim herşeyi mahkemedeymisiz gibi ciddiye alıyor ele alıyor oluşu beni cok yordu. Ve yakın zamanlarda abilerimle bı iddia uzerine ( biz cok sakalasiriz ve arkadaş gibiyiz ucumuz bı zeka geyiği vardı anne baba tarafı uzerine ) bende IQ seviyemi tespit icin uluslararası bır mecradan destek aldım. 121 IQ seviyem. O ustun zeka olduğu icin buna bağlıyordum hep fakat şaka mevzusundan sonra dusuncem değişti.. Bilen bilir akademik kariyer yapmıyorsa bı insan cok iyi birşey değil nasıl kullandığına bağlı topluma uyum azalıyor bı yerde, hatta tamamen icine kapanan insanlar var. Sonuc olarak ben yaşadığımız iletişim problemlerini nasıl duzelteceğimi bilmiyorum. Cunku bu sorun tanıdık değil anlam veremiyorum. Cok sık arıyor cok sık mesaj atıyor icim bayılıyor bu da ayrı bi bıkkınlık. Aniden kavga cıkıyor aniden de bitiyor ornek vermek istiyorum ama o kadar kucuk şeyler ki . Bazen uzadığı da oluyor. Yani anlamsız, ekstra sinirim bozuluyor o yuzden. Bittikten sonra mental olarak dağılmış hissediyorum. Ne yaşadım ben hissi oluyor. Bugun ciddi olarak konuştum. Ozur diledi iş stresine bağladı . (2. Kez) Beni cok seviyor bende onu cok seviyorum. Temizlik gunumde gelir birlikte temizlik yaparız. Bı gun o yemek yapiyosa bı gun ben yaparım. Benim ailem bana gelip gider. Aynı evde yasamiyoruz birbirimize gidip geliyoruz o yuzden. Ama cok sık bı aradayız. Cok anlayışlı biri. Genel olarak nazik bı insan. Tum dunyadan ozel bırsey var aramızda boyle hissediyorum ve bu sorunu duzeltmek istiyorum. Yapıcı olmak istiyorum . Bu gecici bı durum olabilir mi ? Yoksa onlemmi almalıyım yer etmeden hayatımızda ?