Merhabalar. Burayı 1 yıla yakın takip ediyordum. Şu an yaşadığım bir durumdan oturu uye olup durumu anlatarak duşuncelerinizi almak istedim.
Nişanlımın bana karşı olan ilgisiz tavırlarından bahsetmek istiyorum. İlk konuştuğumuzda her şey cok guzeldi. Zaman buldukca da benimle ilgileniyordu. Onceden gercekten de ilgiliydi bana karşı. Gun icinde arayıp, mesajlaşıyorduk. Bazen de cok fazla konuşamıyorduk . Ben her gun, her saat, şoyle yapsın, boyle etsin demiyorum demem de zaten. Biz maalesef ki uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Kendisi yoğun bir şekilde calışıyor. Calıştığından dolayı anlayış gosteriyorum. Nişan olduktan sonra başka bir şehre calışmaya gitti ve o gidişten sonra ilgisizleşti. Onemli olan bir yere değinmek istiyorum. Kendisi gideli 4 ay oldu ve bu 4 ayın icinde beni sadece 3 4 defa aradı. Gun icinde coğunlukla ben mesaj atıp arıyorum. Yoğun olabilir anlıyorum ama insan her gun aramasa bile sevdiğinin sesini 5 dakikacık olsa duymak istemez mi? Bazen bu konuyu her turlu acıdan duşunuyorum empati kuruyorum. Ama bir şeyler normal değil gibi geliyor. Kendisiyle onceden konuştum bu konuyu. Ben boş muyum sanki gibi cumleler kuruyor. Onceden de aynı işte calışıyordu. o zaman her şey yolunda gidiyordu. Şimdi ne değişti onu anlamaya calışıyorum aslında. Ne yapacağımı da bilmiyorum artık. Sizlere sormak istedim.