50 aylık yani 4 yaşını doldurmuş bi oğlum var. 2023te birinci sınıfa gitmeyi 1 ay ile kaybediyor. 2024 eylulde gidebilecek 1.sinifa. Yani daha 2 yıl anaokuluna gidecek.
1 yıldır kreşe tam gun gidiyor ama nasıl gitmek her gun ağlıyor. Her gece yarın okul var mı diye soruyor var deyince ağlıyor. İşin tuhafı oğretmeni gayet oynadığını arkadaşları tarafından sevildiğini falan soyluyor zaten almaya giderken coğunlukla gelmek istemiyor okuldan demek ki mutlu....
Bu okul ne zaman bitecek okula sonsuza kadar mı gitcem diyor hep. "Bu okul bitince buyuk abilerin okuluna gideceksin sonra daha buyuk abilerin okuluna gideceksin sonra okullar bitince bizim gibi ise gideceksin baba olacaksın " tarzında acıklama yaptık daha da strese girdi hic evde durmayacağız mı diye

Diyorum ki zaten 2 yılı var daha. Yazdan başlayarak 1 yıl cocuklu bir bakiciya mı verip son sene mi yine anaokuluna versem ? Fakat bunun da cocuğu iyice okuldan sogutmasindan korkuyorum.
Cocuk da haklı yaz donemi de dahil olmak uzere cocuğum hep kreşe gidiyor. Ben yoğunum babası yoğun verebilecek bir ayımız yok yani. Akşamları vakit geciriyoruz zaten ama bilmiyorum bu yaptığı naz mı yoksa gelecek kaygısı mı guduyor gercekten...
Soylemleri cok duşunduruyor beni. Sonsuz olduğunu duşunmesi falan... Tecrubelerinizi bekliyorum. Sevgiler.