hanımlar merhaba,
ben genelde buraya akraba konusu acmam ama bu mesele biraz canımı sıktı. hemen konuya giriyorum.
şimdi benim anneannemin ufak tefek bir iki mutfak eşyasının yenilenmesi gerekiyormuş, teyzem aradı bizi. dedi ki şunları şunları ben hallettim, şunu da siz alır mısınız (annem ve bana) diye sordu. yalnız ucuzunu kendi halletmiş bize pahalısını bırakmış, neyse

bir başka sinir bozucu durum, ben urunu daha sipariş etmemişken teyzem bana birkac urun gonderip sonrasında beni arayıp sana yolladıklarımdan birini alabilirsin falan demişti. fikir olsun diye yolladım demişti. ama hanımlar gorseniz nerde bilinmedik marka var, dandik onları yollamış. ben hepsini inceleyip kendisine, bilmediğim markaları almayacağımı, bildiğim, daha kaliteli bir markayı alacağımı soylemiş konuyu kapamıştım. hayır hem parası benim cebimden cıkacak bişey icin markasına varana kadar kendi dediğini yapmamı istedi, yapmadım şimdi de rengine takmış. sonuc olarak bu bir hediye sayılır, bence boyle yapılmaz. anneannem ya da teyzem benim boyle bir ihtiyacımı karşılasa ya da bana hediye alsa beğenmedim geri gonder beyazını al demeyi gec, rengini mengini bile asla sorgulamam. ha bana en başından demiş olsalar wurst beyaz renk al diye, beyaz alırdım. ama soylenmedi. iade konusuna gelince iade etmeyi duşunmuyorum cunku teyzeme gercekten cok sinir oldum ya sizce haksız mıyım?