(Dipnot: kaynana cocuk bakmak zorunda değil diyenlere ben oturup cocuğuma baksın demiyorum ! Yalanlarından bahanelerinden sıkıldığımı dile getiriyorum)

İyi akşamlar..
24 yaşındayım 3 senelik evliyim
Eşimin annesi gercekten cok tuhaf bir kadın bir gun konuşuyo başka bir şey anlatıyor diğersi gun soylediği yalanı unutuyor bambaşka bir şey anlatıyor. Bir gun kızım cok ateşlendi 39 a kadar cıktı ateşi hastaneye gittik geldik evdeyiz anne gitme ateşliyken ben panik yapıyorum dur dedim(kardeşim gozumun onunde eskiden havale gecirmişti ondan ateşliyken panik oluyorum) duramam esmaya (yakın arkadaşı) soz verdim onunla hastaneye gideceğim diye goz kapağı estetiği olacak dedi esma teyze anlayışla karşılar torunum ateşli dersen dedim olmaz soz verdim gitmem lazım dedi cekti gitti ama lafa gelince torunum da torunum..
ben ailemden uzak oturuyorum kaynanamla aramızda 10 dakika var yakınız anne gelebilir misin doktor muayenem var derim bir şey olur hep bahanesi hazır işim var acele etmem lazım hemen git gel cok işim var der sonra wp durumlar atar arkadaşlarıyla gezerken dolaşırken ee bize gelince mi işi var ? Bu sene 3 kere korona oldu ust uste biri bitti biri başladı yalan soyledi yani bizden kacıyor gibi geliyor kadın sorumluluktan nasıl anlatayım size sanki ben yemek yap cocuk bak boyle şeyler de 3 senedir ne bir kere dedim ne de istedim ama kadın da o hava var kimse benden bir şey istemesin beklemesin havasında arkadaşı şehir dışına kızlarını torunlarını gormeye memleketine gitti kaynanam dayanamadı onsuz kadının peşi sıra arkasından gitti ama biz bir şey deyince bize gelince surekli işi var ve de hep hasta benim dişim ağrır hemen diğersi gun onunda dişi ağrır ben grip olurum diğersi gun oda hemen grip olur bobrek de bobreğim de taş var kalp de kalbim de delik var kısaca kim hangi organını derse desin her organın da bir şey hastalık var kadının gecen gun ustume sıcak su dokuldu akşamına beni arıyor benimde senin gibi ustume sıcak su dokuldu diyor herkesle hastalık yarıştırma derdinde değişik yani guya gecen gun doktora gitmiş şekeri cıkmış gunde 2 paket sigara iciyo pastalar kekler şekerler şekeri olan bunları yese bayılır herhalde bize geliyor param yok bitiğim diyor akşamına bir bakıyor kuafore gitmiş sacları boyatmış kalıcı makyaj yaptırmış yuzune keratin bakımları vs bunları diyor .
Şimdi sizce ben haksızmıyım zoruma gidiyor bu davranışları bu zamana kadar hic saygısızlık etmedim ondan bir şey de istemedim bize neden bunları yapıyor anlamıyorum ailemden uzak oturuyorum annemi cok ozluyorum mesela anne hasreti cekiyorum onunla anne kız ilişkisi kurmak istedim hep bu şeyleri yaşattı cok tuhaf bir kadın bahanesi hastalığı bize gelince hic bitmiyor bir kere sordum
Anne bilmeden bir kusur mu işledim neden surekli bize gelince hep bir işin var bir şeyler bahane ediyorsun ama Esma teyze ile gezerken nedense hic işlerin olmuyor merak ediyorum sadece dedim (asla hesap sorma değildi amacım aslında)
Bana kimseye hesap vermek zorunda değilim ben ne istersem onu yaparım kimse bana karışamaz dedi
Tamam kimse kimseye karışamaz benden kac yaş buyuk insana hesap soracak değilim ama tutumları cok dengesiz soyledikleriyle celişiyor hep