Kızlar inanın nereden başlamalı bilemiyorum. Ben 23 yaşındayım eşim 38 yaşında. Biz 1,5 yıl once tesaduf eseri tanıştık fakat aslında aynı mahalleden sayılırız. İki aile de mahallede tanınır. Ondan 1 ay sonra evlilik teklifi aldım ve kabul ettim. 2 hafta sonra nişan oldu ve 6 ay sonra nikah oldu. Nişanlılık sureci benim icin cok zordu. Eşimin annesi vefat etmiş babası kardeşi yengesi yeğenleri ile birlikte yaşıyordu. Kayınbabam başlarda iyiydi eltimin cok etkisinde kaldı. Annemler ev verdi oturmamız icin kiracıyı cıkardık zar zor pandemiden oturu. Tam 21 gunluk kapama cıktı şansımıza tadilat başladı. Kayınbabam ve eşimin kardeşi esnaf marangoz kaynım ilgilendi. Kayınbabam erteledi surekli masraftan kacmak icin annemlere tavır aldı sebepsiz yere. Eltim de eşimle kustu zaten dini nikah gunu hatta kadir gecesi annemlere gelip banyoda duğumlu ip buyusu yapmaya calıştı. Kayınbabam gecesine zorla getirildi ve eşofmanlarla. Nikah gunu de eltimin annesini nikaha getirmeye gitti tam arabaya binerken yetişti. Kısacası 1 nişanlık 1 ikinci el gelinlik ve bindallı ve 2 bilezik ile gelin oldum. Asıl travma burada başlıyor. Nikah gunu regl oldum ve eşimin kucuk yeğeni 3. gun bizde kaldı. O gece eşim votka icip bizi uykuya gonderdi. Sabahleyin ucakla balayına gidecektik. Gece yarısı 16 yaşındaki halasının torununa gelir misin beni hic sevmedin mi gibi mesajlar yazmış Whatsappta. O kızı bana şizofren aşık yeğen olarak tanıtmıştı. Ben konuyu acamadan boşanalım mı yoksa deyip kahvehaneye cay icmeye gitti. Donduğumuzde kaynım doğalgaz masrafını nişanda ustlenmişti 5 ay odememiş doğalgaz firması bizi aradı ust uste ben de sonunda nikahtaki tek bileziği eşimin eline verdim bozup odedik yarısını. Bu sebepten bir iki ay soğuk su ile duş aldım ve piknik tupunde yemek yapmak zorunda kaldım. Kurban Bayramı ziyareti icin nikÂh haftası bize gelen 40 yaşındaki teyzesinin kızına gittik. Kadın kapıyı acar acmaz eşime bunu niye getirdin len dedi gulerek ben onemsemedim. 5 gun boyunca denizlerde surundurdu ben sonunda yorgun duştum. Bilerek beni onden sokuyordu duşa ve eşime fitne tohumları ekmiş. Kadınlığı yok becerisi yok daha cocuk işin zor elleri aşırı titriyor psikolojik rahatsızlığı mı var ilac mı kullanıyor demiş. Eşim bunları bana şezlongda oturup birasını icerken anlattı ve herkes senden şikÂyetci dedi. Karşıdaki denizde olan bir kadını gosterdi bak filinta gibi kadın sen de 60 yaşındaki nene gibisin zayıfla yanıma yakış yoksa tabi karıya kıza giderim dedi. Ellerim titrediği icin eve donuşte evin icinde cay bardağı ile yarım saat egzersiz yapacakmışım. Kendisi icin dualar etmiş inşallah kısırımdır diye yanımda da uc kez dua etti. Eğer hamilelik olursa kurtaj olacaksın yoksa bebeğin adı pic kalır kir pasak icinde yaşamasını istemiyorum sakın ağlama git ablamdan ozur dile dedi. Kadın anladı amacına ulaştığını ve gelmedi bilerek. Doneceğimiz gun ablaya bir sorun mu var diye sordum bana annen baban seni balkondan bile dışarı cıkarmamış psikolojik yardım alman lazım icine attığın cok şey var eşin bizim canımız kanımız ona birşey olursa hepimiz ayaklanırız dedi. Eşim donduğumuz akşamına rakı sofrası kur karşılıklı karı koca oturup konuşalım dedi. Beni yine uykuya gonderdi ve telefonumdan kına gecemize gelen 42 yaşındaki 4 kızı olan tesetturlu eşinden ayrı abla dediği yan komşusunu aramış bende ses kaydedici vardı. Engeli ac bana donuş yap demiş sonrasında Whatsapptan cinsellik teklifinde bulunmuş. Kaydı acınca yataktan fırladı sen beni mi takip ediyorsun dedi ve gece 5 terlikleri bile giymeden annemlere ses gitmesin diye evi terk etti. Donduğunde elimden kendi anne yadigarı yuzuğu alıp bu sende kiralık kirayı uzatmaya bak dedi bir fabrikada calışan işcinin bile uc ay deneme suresi varmış bu surede işci verimli olmazsa işten cıkarılırmış herşey bitti al kimliği git adliyeye pazartesi dedi. 3 ay boyle ağladım. Kasım ayına doğru sosyal medya dokumanları cıkardım ve nişanlılıkta ne zaman alkol alsa mutlaka bir arayış icinde olmuş. Sabah evi terk etmiş gibi gorundum ama annemlere indim 16 saat beni aramış otogarda otellerde. Sonunda bir arkadaşı aradı annemleri ve icmiş acılın onunde kalp spazmı gecirmiş dedi. Dayanamadım gittim tabi annemlerde ikna etti beni. Ocak ayında tam evliliği sorgulama aşamasına geldim ve onun uroloji randevusu vardı bebek olmuyordu tam o gunden 1 gun once hamile olduğumu oğrendim. Bu arada bende duygudurum bozukluğu var 10 yıldır kış aylarında yoğun depresyon geciriyorum. Hamilelikten de ilac kullanımı yasak olduğu icin ve oncesinde de eksik kullandığımdan oncekinden daha da şupheci oldum herşeyi sorguluyordum. Birkac hafta sonra eşimin Instagramda kendi telefon numarasına kayıtlı 2 hesap gordum. Birinde tamamen kadın fotoğraf beğenileri ve kadınlarla mesajlaşmalar diğerinde ise aktif gay olduğunu soylemiş erkeklere. Once hesapları inkar etti evden gider gibi blof yaptı onumde kendini tokatladı defalarca sonra kafa bulduğunu soyledi. Zaten daha once de tişortunu yırttı onumde kendini dovdu kapıları bıcakladı boynuna bıcak dayadı. Cinsel hayatımız sıklık olarak kotu değil ama gorev icabı gibi hissediyorum ona gore cok normal ve ben aşırı istekliyim. Ağlasam yanıma gelmiyor bazen ağlama sakın diyor susturuyor kendini doverek. Hep surat ifademi yargılıyor gun icinde durgun musun ne oldu TV ekranına bakarken bile artık evin icinde maskeyle gezmek istiyorum. Bugun yabancı gibi davrandım o da aynı hic sormuyor bile neden diye iki kez kahvehaneye gitti geldi. Annemler boşanmamı istemiyor eşimi tutuyorlar benim işim yok hamileyim psikolojik olarak da iyi değilim zaten ama katlanmak da istemiyorum kimsem yok gideceğim bir gun de olsa kalacağım. Ne yapmalıyım bilmiyorum her gunum ağlamakla geciyor Allah'ım yardım et....