Konu acıp acmamak arasında tereddutte kaldım ve farklı fikirlere gercekten ihtiyacım olduğundan yardımınızı istiyorum hanımlar.eşimle 15 senelik evliyiz.En başından beri sık tartışan bir ciftiz fakat iyi de anlaşırız.tartışmalarımız gunlerce surmez birimiz adım atartı.Saygısız laflar etmez ileriye gitmezdik.Lakin son yıllarda hayatımızda koklu değişiklikler oldu.ortamımız yaşadığımız ulke işimiz herşeyimiz değişti.Maddi anlamda manevi anlamda kayıplar yaşadık.ozellikle bu yıl eşimin iş ile ilgili cok ciddi sorunları var.Asıl meseleye gelirsek,inanılmaz anlayışsız birisi haline geldi.En ufak bir eleştirimde aşırı sinirleniyor dunyanın en kotu hakaretini işitmiş gibi davranıyor.mesela kalbimi kırıyor ağlıyorum gelip gonlumu almak yerine hep ağlıyorsun artık etkilenmiyorum diyor.işle ilgili tum kaygılarını gunluk ilişkilerine yansıtıyor gulmuyor,mutlu değil,alıngan ve kısacası bana karşı tahammulu sıfır.Ben de bunu yaşamaktan yoruldum.Bu negatif ortamdan yıldım.2 gun once sacma bir sebepten tartışma cıktı o kadar doluydumki icimdekiler dilime dokuldu,o da bana aynıyla karşılık verdi.hic saygısızca tartışmamıştık ama bu kez cok kotu konuştuk birbirimize.beni sevmediğini soyledi ben de ben de seni sevmiyorum dedim. Beni anlayacak kapasite yok sende dedi,bende cevap olarak sende kapasite olsa bir yıldır bu işle ilgili bi gelişme gosterirdin dedim.yani maalesef sozler cok ağır oldu.boşanma lafları defol git demeler havada ucuştu.tartışmanın başında beni tehdit eder gibi parmağını salladı ustume gelerek ,beni fitilleyen bu hareketi oldu.Erkeklerin bu guc gosterisine katlanamıyorum ,boyle biri değildi zaman icinde nasıl değişti aklım almıyor.2 gundur konuşmuyoruz yaptığım cayı bile dokup kendisine oyle yapıyor yemeğimi yemiyor.ikimzde haksızız fakat ben kin gutmuyorum konuşmaya calıştım konuşma dedi.normal zamanda cok naif davranır ama tartışmalarımız cok şiddetlendi ve ben ciddi manada evliliği sorgulamaya başladım.uzerine gittikce kendini geri cekiyor kendi haline bıraksam evde huzur yok.bana adım atmasını hic beklemiyorum cok kindar.15 yıllık bir evlilik ve cocuklar soz konusu.Sizden yol yordam taktik istiyorum. nasıl iletişim kurabilirim.nasıl onarılır evlilikler?kendimi cekmelimiyim yoksa yanlış anlaşılmaları gidermek icin konuşmayı teklif etmelimiyim?onerilerinizi bekliyorum