Selam arkadaşlar once kendi durumundan bahsetmek istiyorum 6 aylık hamileyim bu 3. hamileliğim ve diğerlerine gore biraz daha yorucu ve zor geciyor 1. sınıfa giden kızım 21 aylık oğlum var, her işimi kendim goruyorum yine de eşim de yardımcı oluyor cocuk ve ev konusunda gece cok sık uyandığım icin h.sonları kucuk oğlumla ilgileniyor evimde bi buyuk oturma odam yatak odam ve cocuk odam var,şimdi sorum şu 10 yıldır bebek sahibi olmamış kuzenim var (erkek) surekli her geldiklerinde bnde kalırlar tedavi olsun gezmek icin olsun bugune kadar hic sorun etmedim kendilerinin bulunduğu şehir kucuk olduğu icin burada tedavi goruyorlar,ve sık sık gelirler zaten ama bu kez 15 20 gun kalmalı gelmeleri gerekli daha gecen gun geldiler on goruşme icin,konuya gelicek olursam bu kez kabul etmek istemiyorum nedenine gelirsek biraz kullanıyor gibi hissetmeye başladm ve eşi bende olan biteni bile başkalarına anlatıyor, ustune benim şuan goruşmediğim kimsenin fotosunu eşi ile paylaşmış bizzat beni rencide etmek icin yaptığını duşunuyorum,cunku ben onlarla iyi iken hep arkalarından sallayan biri idi,bnde kaldığını onlara soylemedi mesela telde konuşurken başka odaya geciyor kuzenim,eşi pek yardımcı olmaz mesela hep hizmet bekler ayağına ama artık cocuklarıma bile zor yetiyorm eksik hissediyorum kendimi, daha burda iken tedavim zor geciyor yatmam gerek v,s diyor ama onun kalıcağı oda da biz yemek yiyoruz TV izliyoruz başka bi odam yok biraz da vicdan yapıyrm ama en az 5-6 kişi daha var kalabileceği bugune kadar bnde kaldığı icin onlara sadece gezmeye gider,bu kez eşimde olumlu bakmadı acıkcası biz yeterince yardımcı olduk şuan hamilesin ve madden de zor bir donem den geciyoruz harcamalar maksimum seviyede ve ay sonuna bile karttan para cekiyor,buraya gelirken bana guveniyor en son geldiğinde boya yaptırıyodum ve kalmam oyleyse seni gorurum dediği halde kaldı ve ben bunu bildiğim cabuk toparlamaya calıştım ve ağrılarım arttı,ustelik havalar sıcak ben acık giyinmiyorum dışarıda aoa evde askılı şort geziyorum eşimde oyle onların yanında hep bi tedirgin olucam ama onlar bnde cok rahat davranıyorlar,uzun uzun anlattım ki herşeyi anlayıp yorum yapın diye direkt gelmeyin diyemem kafasına takarsa tedavisi etkilenir belki bilemiyorum ayrıca memlekete gittiğimde biz onlara gidip kalmıyorz eşim daha evlerini bile bilmez