Son 3 konumu biliyorsunuz. Onun uzerinden 2 ay gecti. Cok guzel zaman gecirdik birlikte. Hic tartışmadık hic birbirimizi uzmedik. Muhteşem bir 2 ay daha gecirdik ve gectiğimiz ramazan bayramı ben bunun almanyaya gideceğini oğrendim. Hep bi almanyaya gitme durumu vardı ama artık kesin olarak gitme kararı aldı. Bana sormadı. Ben ona ayrılalım dedim oğrenince. O da ayrılmak istemedi. Kesinlikle ayrılmak istediğimi defalarca soyledim. Sevgilim lutfen yapma boyle dedi. Cart dedi curt dedi okey ayrılmadık. Ama ben surekli gidecek diye ağlıyorum. Uzgunum. Ben uzgun oldugum icin o da hep uzgundu. Ağlaya ağlaya 1 hafta gecti. Beklermisin beni dedi evet beklerim dedim. Ama ailenle konuş once benim icin dedim. O da ailesiyle konuştu ben gidince sevgilimi de almanyaya gelmesi icin ugrasacakmısımız dedi. Aileside sen istedikten sonra biz onun icinde uğraşırız cabalarız ama birbirinize bunu yapmayın daha senin ne olacağın belli değil kızın zamanını calma demiş. Sonra benden ayrılmak istedi. Bende o da ağladık karşılıklı. Deli gibi ağlıyorux ikimizde. Sonra ben yine tamam bitti artık butun resimlerimizi herşeyi sildim dedim ve her yerden engelledim. Bana mail attı sonra karta para atıp kısa msjlar attı sevgilim ben sensiz yapamam seni cok seviyorum sen nasıl istiyosan oyle olsun ben sensiz bir hayat istemiyorum sana aşığım daha neler neler yazdı. Sonra barıştım yine. Cok guzel 1 hafta gecirdik bu bir haftada o dil oğrenme amacıyla almanyaya gidip oraya yerleşeceği icin kursa yazılacaktı. Dedim ki bende yazılayım birlikte aynı seviyede gidelim ki sen orda iş bulup yerleştiğinde bende dil oğrenmeyle ugraşmayayım gelirsin hemen nikah yaparız gelebilirim o zaman dedim. Tamam dedi. Soz verdi bana seni de alıcam yanıma hep birlikte olucaz dedi. Soz verdi bildiğiniz. Gittik birlikte kursa yazıldık. Kursa 1 gun gittik o gun kursun ilk taksidini odedi. Tamam dedim ya icimden bu gercekten beni istiyor benle olmak istiyor ciddi bu dedim. Cok mutluydum ilişkimizin en guzel 2 ayı ve en guzel son haftasıydı. Sonra pazar gunu birlikte dışarda kahvaltı yaptık. Kahve ictik cok guzel bi şarkı caldı kafede Duman ’ın Yurek şarkısı. Şarkıda bi yerde Olene Dek Mezara Dek diyor. Başım omuzundaydı o şarkıda. Yuzune bakıp Olene Dek mi diye sordum. Olene dek dedi. Mezara dek mi diye sordum o kadar huzurluydum ki icimin huzuru yuzume vurmuştu biliyorum. Mezara dek dedi bana. Sonra ben arabama o arabasına binecekti. Farklı yerlerde işimiz oldugu zamanlar ikimizde kendi aracımızı yanımıza alıyorduk. Benim aracıma kadar bana eşilk etti kapımı actı. Optum kocaman olene dek dimi dedim. Optu olene dek dedi yine o zaman mezara dek dedim mezera dek dedi. O an o kadar mutlu o kadar huzurluydum ki ikimizde ayrılamıyorduk. Gitmiyordu arabamın kapısından. Surekli birbirimizin dudağına yanağına kucuk kucuk opucukler kondurduk tamam git artık dedim sonunda. O da cok mutluydu yada mutlu huzurlu gibi rol yapıyordu ama rolse eğer cok guzel oynadı. Ben inandım. Cok inandım. O gunun gecesinde onun arkdaşının duğunu vardı benimde yeğenimin istemesi vardı. O gece icki icmiş. Duşunmuş. Bana ayrılalım dedi. Nedenini soylemedi bi turlu. Surekli yazdım. Nasıl olur? Nasıl olur bugun sabah herşey cok guzeldi sen beni kandırdın mı dedim. Hayal kırıklığına ugramıştım. Bir kac gun zorlu gecti cok ofkeliydim evine gittim ertesi hun herşeyi yıktım. Telefonunu kırdım. Pasaportunu yırttım almanca ile alakalı defterini kitabını yırttım lanet olsun senin gibi adama senden nefret ediyorum dedim sinir krizi gecirdim. Ağladım cok ağladım. O da ağladı ağlama yalancısın sen dedim yokat attım beni sakinleştirirken sarıldı kolunu paroaladım bana dokunma diye. O kadar kendimi kaybettim. Yanındayken ben bana ayrılalım diyemiyor. Duşunucem son kez dedi ve ertesi gun aradı. En son bana ben seni uzmek istemiyorum zamanını calmak şstemiyorum. Daha benim gidince ne olacağım belli değil. Kac sene surer orda hayatımı kurmak bilmiyorum gittiğimde kafamda soru işaretleri ve ardımda birini bırakarak gitmek istemiyorum dedi. Bende tamam dedim. Ama cok ağladım hergun ağladım. Hep yazdım hep aradım. Yanlış yaptım biliyorum aramamam yazmamam gerekiyordu. Ben ayrıldığımda yalvarıp ertesi hun yada iki gun sonra o ayrılıyordu. En son kufurler ettim. Ona arkadaşımla olan konuşma msjları attım arkadaşıma masaja gidelim dedirttim msjda bilerek. Bunları ona attım. Cıldırdı bana kufurler etti. Niye sinirlendin ne istiyordun ben evde oturayım senin icin ağlayayım istiyosun dimi ben ayrıldığımda yalvarıp ben barıştıktan sonra beni en mutlu ettiğin en umutlandırdığın zaman hep benden ayrılmak şstedin ne bekliyodun ne yapacaktım dedim. Bana hep kufurler ediyor o msj sslerini attıktan snra. Bana bi daha bana boyle konuşmalarını atarsan abine atarım dedi. Bende sende sevdiğin kadının elini tucacak adamlık yok abime msj atacak got mu var durma yap beni bi daha tehtit edersen sana kalmaz ben abime herşeyi soylerim benim kaybedecek birşeyim yok ne kadar gozu karayım sen iyi bilirsin dedim ve yapmadı ki yapamazda zaten onu mahfederim benden cok o zarar gorur. Ben ona başkasıyla goruşeceğimide soyledim. Hic barışmadı. Benim canım acıdı onun acımadı. Bende uzuluyorum diyordu seni hala cok seviyorum diyordu ama ben inanmadım. Ama onuda ne kalbimden ne de zihnimden cıkaramadım. 15 Mayıstan beri ayrıyız. Geldik bir araya 2 defa falan ama hep tartıştık ve sinir krizi gecirmiştim o şekilde. Sizce ben ne yapmalıyım şimdi? Ne yaparsam o vah ben ne yaptım der? Nasıl pişman olur? Sizcede tam bir şerefsiz pezevenk pic kurusu diil mi ? Nolur bitsin bu cilem bişi onerin bişi diyin.