Merhaba arkadaşlar,
Eski sevgilimle 4 aydır toplamda 5 aydır birlikteyiz. Cok guzel giden bir ilişkimiz vardı. Cok iyi anlaşıyorduk, birlikte cok guzel vakit geciriyorduk, eğleniyorduk vs derken ilişkimizin birinci ayında eski kız arkadaşı ile ilgili ondan kaynaklanan bir tartışmamız olmuştu neyse onu affettim buu biiiirrrr. Sonra yine devam guzel gidiyor seviyoruz falan ooohhh. Sonra bir gun ben bunun aile wp grubunda ne konuşuyorlar diye oylesine baktım. Orda bir kızla fotografı vardı. Kafede kahve icerken falan. Ailesinin oldugu wp grubundaaaaa

. Ben sordum ona bu kim diye, bana arkadaşım komşumuz ailecek goruşuyoruz dedi. İşkillendim aranızda bişi gecti mi dedim. Hayır gecmedi tabiki arkadaşım aileler goruşuyor dedi. Hatta ve hatta annesine selam verdiğim kadının kızıyla mı goruşcem ben falan dedi waaaooowww. Sonra işte ilişkimizin sonlarına dgru bir gun yine bi baktım kız bunu goruntulu kız benim erkek arkadaşımın annesinin evinde aradı actı yanımda tamam okey normal konuştular tamam dedim okey ailecek tanışıyorlar sorun yok. 2 3 saat kadar snra yine aradı yemeğe gelecek misin dedi. Erkek arkadaşımın annesinin evinde annesi dururken bu kız kalkıyor benim erkek arkadaşımı arayıp yemeğe cağırıyor. Neyse gitme dedim aranızda bişi var dedim bi suru tartıştık allah kitap inkar ediyor. Bu beni evime bıraktı kendide annesinin yanına gitti o kızda ordaydı hep beraber yemek yediler bende evimdeyim tabi hicbirşeyden haberim yok. Bir iki gun sonra bu kız yine bunun annesinde yine erkek arkadaşımı yemeğe cağırdı. En son hayırdır bu kız senin karın gibi surekli seni yemeğe cağırıyor annenlere gidiyor dedim yine bi suru tartıştık inkar ediyor arkadaşım falan diye. En son ben bunu duşurdum olta attım dedim ki ben kızla konuştum bir de doğruyu senden dinleyeyim o kızla goruşmuşsunux aranızda birşey gecmiş bana anlat hanginiz doğru soyluyor karşılaştırcam dedim. Başta inanmadı ama mukemmel bir kurguyla ağzından lafı aldım. Meğer bu ikisini aileleri tanıştırmış ailekeri bunların goruşmelerini istemiş. Bunlar da goruşmuşler. Goruşurken birbirlerinden birazcıkmış guya hoşlanmışlarda. Opuştunuz mu dedim evet ama uzun uzun değil dedi. Başka dedim başka birşey olmadı birlikte uyuduk dedi. Bir hafta aynı evde kalmışlar bir iki defa oldu opuştuk uyuduk ilerisi yok o kadar dedi ben inanmıyorum ama bu konuda da fikirlerinizi merak ediyorum? Kısacası erkek arkadaşım ilişkimiz varken eski kırığıyla aynı masaya oturdu yemek yediler sohbet ettiler hemde aileleriyle beraber birlikte. Bu olayda bizim ilişkimizden 1 ay once yaşanmış. Sizce benimle birlikteyken benden 1 ay onceki komşu kızıyla opuşup uyuyan eski erkek arkadaşım bana ihanet etmiş oluyor mu olmuyor mu yoksa onun dediği gibi beni kaybetmekten korktuğu icin gizlemek mi oluyor ? Sizce affetmelimiyim? Yorumlarınızı cok merak ediyorum teşekkurlerrrrr