Oncelikle herkese kolay gelsin. Bu dunya ile yeni tanışıyorum. Buradaki herkesin harıl harıl fikir uretip, harıl harıl calıştığını goruyorum. Bu dunya ile tanışmama vesile olan "dervegider"e oncelikle teşekkuru borc bilirim kendisi cok cok yakın arkadaşım olur. YouTube işine başlamayı duşunmeden once "Android Application", "Grafik Tasarım", "Masaustu Programcılık(DELPHI 7.0)", "Dreamweaver", "Fotoshop", "Logo Tasarımı", "Joomla" ile uğraşıyordum. LÂkin hicbiri iyi gelir sağlamıyor yıllarca onca emeğimin karşılığını almak konusunda sıkıntılar yaşadım. Android markette bircok uygulama sahibiyim oradaki gelir maalesef cok duşuk 20 uygulamam olmasına ve toplam 150 bine yakın indirmem olmasına rağmen gunluk 4-5 TL'yi zor goruyordum. Bir "Halı Saha Takip" programı yaptık ama ulkemizde insanlar teknolojiye acık olmadığından satın alan olmadı. O işe de maddi durumdan sebep girmiştim. Herkes dunyaya doğuştan zengin gelmiyor. Buradaki azim ve başarı hikÂyeleri bu işe girenlerin elde ettikleri kazanclar gercekten icime bir heves doldurdu, hayatımda kaderini değiştirmekle yukumlu olduğum cok insan var ve sadece hevesle değil bir sorumluluk ve disiplinle de gireceğim bu işe umarım cok buyuk engeller yoluma taş koymazlar. 22 yaşındayım, universite son sınıftayım umarım buradaki insanlarla iyi anlaşırım bilgi paylaşımı ve yardım bu tip konularda kesinlikle cok onemli ve umuyorum yardımlaşarak cok daha iyi yerlere geleceğim. Benden şimdilik bu kadar.