Merhaba kızlar. Sizin de fikrinizi almak istiyorum cok sacma bir durumun icine duştum oncelikle konu annem ve ablam..
Ablam ile asla anlaşamıyoruz ve konuşmuyoruz son yaptığı hatadan sonra tamamen iletişimimi kestim. Neden anlaşamıyordunuz diye merak ediyorsanız bana bundan 3 sene once şiddet uyguladı ve bende darp raporu alıp şikayette bulundum. Bu şikayet okulunu etkileyeceği icin bana kıskanc damgası vurdular okulunu kıskanıyormuşum guya, avukat aracılığı ile şikayetimi geri aldırdılar. Daha sonra dayanamayıp ayrı eve cıktım.
Annem ile hala goruşuyorum, ne kadar kızgın olsam da (cunku hep onun tarafını tuttu)
Birkac gun once ablamın mezuniyeti vardı annemde şehir dışında ablamın yanında ve bana yakın bir şehirde, evime davet etmek icin aradım ve acar acmaz neden ablanı arayıp tebrik etmiyorsun, kıskanıyorsun, cok kincisin,bir tane ablan var değerini bil o senin iyiliğini istiyor.. diye giriş yaptı sakin kalmaya calışıp anneciğim boyle konuşmaya başlarsan anlaşamayız dedim ve yine devam etti. En sonunda kapatalım telefonu daha fazla konuşmak istemiyorum dedim soylenerek kapattı.
O kadar uzuldum ki. Hep anne sevgisi eksikliğiyle yaşadım hala sarıldığımda gozlerim dolar. Hicbir zaman beni diğer cocukları gibi sevmedi cunku ben onlara gore cok farklıydım onlar cok muhafazakar, ben oyle değildim bakış acımız asla aynı olmadı, kendim neysem oyle yaşamayı tercih ettim.
Ama artık dayanamıyorum ve arama buyuk bir mesafe koymak istiyorum, bayramdan bayrama aramayı goruşmeyi duşunuyorum.
Sizce yanlış bir duşuncemi ne yapmam lazım?