İyi akşamlar arkadaşlar oncelikle kısaca kendimi tanıtayım İsmim Yahya Yaşım 22 Konya'da Necmettin Erbakan Universitesinde Makine Muh. 3 sınıf oğrencisiyim;Ekim 2013 yılında ytpara.com ile tanıştım, tek başıma elimden geldiğince birşeyler yapmaya başladım gunluk 0.01$ kazanıyordum evet kazanc duşuk ama sıkılmayacağımı duşundum sıkılmadımda fakat oğrenci yurdunda kaldığım icin bir turlu duzenli kazanc elde edemedim,uygun ortam olmadığından calışmayı bıraktım kanalla ilgilenmedim kanallarım telif yemiş para kazanması kapanmış gecen ay Adsense uyelik iptali yaparak hesabımdaki kucuk meblağ parayı cektim bu kucuk meblağ bana tekrar bir ışık verdi, 2 ev arkadaşım 3 sınıf arkadaşım ve olayıda anlattığım 3 arkadaşım benim onculuğumde benim ile bu işi yapacaklar, tekrar kanallar acıldı bildiklerimi arkadaşlarıma anlattım ben dahil 4 kişi youtube kazanc sistemi ile tanıştık fakat benim bildiklerimin yetersiz olduğunu farkettim yaklaşık 1 hafta icinde arkadaşlarım ile toplanıp bir nevi ekip toplantısı yapacağız Kanallarımız YTR Networkde bulunmaktadır.Bizimle calışıp bize yol gosterecek bizim kazandığımız gibi bize onculuk yapacak,ilgilenecek kendine +21 yaş ustu bir ekip kurmak isteyen bu işten kazanan ve kazamaya devam etmek isteyen arkadaşlardan yardımlarını ve fikirlerini bekliyorum, Hepinize iyi geceler diliyorum.

Arkadaşlar; İlk konuları okudum,Beni yanlış anlayan arkadaşlar ve buyuklerim var belli ki, amacım birisi gelip cebimize para koymasın ilk adımı attık biz,bize koşmayı oğretecek insan lazım Niche calışmaları,Kazanc sistemleri,Uploader programları,spamm olaylarını,başlayanlara tavsiyeleri,unlem aşmayı,telif gecmeyi hepsini tek tek okudum temelimiz var ona gore yorum yaparsanız ve yardımcı olursanız ekstra mutlu olurum