İyi pazarlar hanımlar
En yakın arkadaşımla aramızda olan anlamsız bir soğukluk var cok kafama takıyorum sizede yazayım belki bana bir akıl verirsiniz fikirleriniz benim icin cok onemli.

Ozetle yediğimiz ictiğimiz ayrı gitmeyen her anımızda koşulsuz şartsız Yanyana olduğumuz benim bulunduğum ortamda onun hakkında kotu konuşulması mumkun olmayan,tabiri caizse birbirimizi sonradan sectiğimiz kardeşimiz olarak goruyorduk. Nişanlısı ile eşim cocukluk arkadaşı bu arada. 4 lu guzel bir gruptuk kısacası.

Son zamanlarda anlamsız bir soğukluk girdi her gun konuşuyorduk wp dan mutlaka birbirimize gonderdiğimiz komik videolar uzerine konuştuğumuz konular mutlaka oluyordu. Benim o sure icerisinde kolum kırıldı vs dert ettim kendime niye bu kız hic bana yazmıyor farkında olmadan bir şey mi yaptım acaba diye duşunerek bir kac kez normal naber nasılsın gibi yazdım konuştuk. En son dayanamadım yazdım. Farkında olmadan seni kıracak bir şey mi yaptım neden bu soğukluk oldu gibisinden yok işte evlilik telaşı falan cok yoğunum o yuzden kimseye yazamıyorum falan dedi. Bende kolum kırıldığında 10 dk mesafedeyiz gelmeni beklerdim yada en azından arayabilirdin dedim Bir kere gelmedi beni gormeye gelmek istemiş ama evde olmayacağım duşuncesiyle gelmemiş vs ( annemlere gitmiştim bir kac gun ona istinaden soylemiş olduğunu duşunuyorum beni arayıp gelmek istiyorum gibi bir şey demedi elbette.) cok yoğunmuş arayamamış wp dan sordum ya bi kac kere falan dedi. Neyse dedim evlilik hazırlığında olduğu icin senin icin yapabileceğim bir şey var mı yardım edeyim dedim yok tşk ederim dedi en son konuşmamız bu 1 ay oluyor.

dun benim arkamdan kotu konuştuğunu oğrenip iletişimimi kestiğim eski arkadaşım ile goruştuğunu gordum. ( oysaki asla Yanyana olmak istemediğini eşlerden dolayı mecbur kalarak nişanına davet ettiğini soylemişti) gayet tabi goruşebilir ama asla kendisiyle goruşmek istemiyorum diyip organizasyon yapıp resimler paylaşınca acıkcası cok uzuldum ve garibime gitti. Bana vaktinin olmadığını duşundum.
Eşime bu arkadaşımın nişanlısı buluştuğumuz zaman şoyle bir ifadede bulunmuş bana yıl donumu hediyesi almak icin kuyumcuya girdiklerinde sakın bu aldığın şeyi benim yanımda verme sonra oda gorup benden istiyor ozeniyor size demiş. Aklımdan geciriyorum acaba nişanlısı mı benim onunla goruşmemi istemiyor bu sebeplerden dolayı diye. Bunun soylenmesi doğru değil tabi ama tum maddi zorluklarında hem maddi hem manevi tek destekcisiydim arkadaşımın kimse aşla bilmez bunu. Yani canımı istese verirdim en az kardeşim kadar seviyordum onu. Cok uzdu bu soğukluk beni.
Sizce sebebi nedir? Ve şuan sessiz kalmaya devam etmeliyim değil mi? Siz olsanız ne yapardınız?
Teşekkur ederim şimdiden.