merhabalar ramazan ayında bi cocukla tanıştım her haliyle davranışıyla muhteşem biriydi yaklaşık 28gun konuştuk ama en ufak bi fireesi ya bu hareketine de sinir oldum diyebileceğim hicbir şeyi yoktu buluşmalar desen harika geciyor arabası o an yoktu gormeye hic dolmuşa binmeyen biri olarak dolmuşa binip gelmeler geleceğe dair planlar sevgili olmak istiyorum demeler ben tabi henuz erken hızlı olmasın emin olalım diyen taraftım ama gitgide alışmıştım falan hani cok memnundum bir gun aksam iyi geceler dedi guzel bi şekilde whatsapptan sabah her zamanki gibi gunaydınn yazdı sonra cocuktan haber alamadım bana asla yazmadı gun boyunca bende baya merak ettim aradım acmadı yazdım donmedi aksam 12de bana işyerinde sıkıntılarım var senle ilgisi yok tarzı konusma kesici mesaj attı ((bundan bi hafta oncesinde ben dedim beni cok beğenirler hep boyle olur ama 1 hafta sonra genelde ailevi problemleri cıkıverir demiştim oda sovmuştu ben senden soğursam bahane uydurmam direkt soylerim gibi ))sasırma da denilmez ama gercekten kendimi cok kotu hissettim ve icimde inanılmaz bi kin oluştu ona karşı bende cevap olarak yaa ama ailevi problemlerim var yazmayı unuttumussun eksik sayıyorum mesajı yazdım sonra her yerden cıkardım suan onla denk duşup bi senden tiksiniyorum bakışı atmak istiyorum yani belki icim az da olsa soğur numaramı hala silmemiş benim pp herkese acık numarasını eklesem durum mu atsam boyle yazsın kopek olsun ama asla pas vermeyim yol vereyim istiyorum napmam lazım