Mustafa Ceceli / Aşk İcin Gelmişiz (2015)

Albumdeki Eserler
Aşk İcin Gelmişiz Sultanım Kainat’ın Aynasıyım Severim Ben Seni Sevgi Baht Olmuş Can Ellerinden Gelmişim Hepsi Gelir Gecer Derviş Bağrı Taş Gevrek Ben Yururum Yane Yane Kar Etmez Ahım Sevdim Seni Mabuduma
Album ile ilgili diğer bilgiler
MUSTAFA CECELİ’DEN
AŞK VE DOSTLUK ALBUMU
Yeni calışması ‘Aşk İcin Gelmişiz’ ile muzik severlerin karşısına cıkmaya hazırlanan Mustafa Ceceli, teması aşk ve dostluk olan albumu ile tum insanları, otekileştirmeden koşulsuz sevmeye ve aşka davet ediyor.
Yaptığı albumler ve aranjelerle bircok hit şarkıya imza atan Mustafa Ceceli, tum aranjmanlarını kendisinin yaptığı ara albumu ‘Aşk İcin Gelmişiz’ ile muzik severlerin karşısına cıkmaya hazırlanıyor. 7 Aralık’ta muzik marketlerde yerini alacak olan albumun cıkış şarkısı ‘Sultanım’ ise 1 Aralık’ta dinleyicileri ile buluşuyor.
Muziğin birleştirici gucunden ilham aldı
Başta Yunus Emre, Aşık Daimi gibi bu toprakların onde gelen gonul dostlarının eserleri olmak uzere, teması “aşk ve dostluk” olan 11 eserden oluşan album, bugune kadar hic yorumlanmamış muzik tarzı ve dunya muzik standartlarının modern alt yapısıyla ozel olarak hazırlandı.
Albumde yer alan ‘Can Ellerinden Gelmişim’ eserinde, 24 kanalla sadece kendi sesini enstruman gibi kullanarak acapella yapan Mustafa Ceceli, muzikal kimliğini bir kez daha ortaya koyuyor.
Bu album ile son zamanlarda dunyada ve ulkemizde gercekleşen tum olumsuzlukların ustesinden, muziğin ve aşkın birleştirici gucuyle gelmeyi amaclayan Mustafa Ceceli, tum insanları bu albumdeki evrensel dile kulak vermeye cağırıyor.
Yayın Tarihi
07/12/2015