Merhaba Arkadaslar ve buyuklerim abilerim ben dunde yazmıstım oyun kanalı acıcam diye yanlız korsan cdlerde cok problem yasandıgını gordum acıkcası ve playstoreden ttnetin kendi oyun satım sitesinden şuanda pes 2014u indiriyorum fıfaya gore daha uygun fiyatlı

Benim ilk konumda yapmak istediğim şey oyunları bolum bolum acmakdı yanlız şole bir sıkıntı dogdu benim icin her bolumu kaydedip oyunmu anlatmalıyım cunku sonucda bu bir mac serisi ve bunu izlicek adamda zaten cok ayrıntıya girmeden girip oynıyabilcek adamlar ya nasıl desem anlatamadım

Ama ben diyorumki sonucda oyun lisanslı benim adsenseden gelirimde yok acıkcası sadece pes2014 die bir kanal acmak her oyunda farklı bir kanalda paylasım yapmakmı mantıklı yoksa genel bir isim bulup burak oyunda kanalının sahibi gibi her ceşit oyunumu oynamak mantıklı Pes 2014 icin kafamdaki plan tum ulke derbilerini oynayıp kayıtlamak bunu yaparken Turkce konusmalımıyım yoksa sdece goruntumu olsun bundanda emin değilim turkce konusursam yabancı tık alamam gibime geliyor Turkce konusmassamda turk abone kasamam gibime geliyor fikirlerinizi alabilirsem cok sevinirim bu arada Fraps programıyla sadece 10 saniye kayıt yapabiliyorum Bandicamdada kayıt guzel cıkmadı ve partlar halinde atıı guzel bir kayıt programı tercihen turkce veya ingilizce kolay arayuzlu (ingilizce seviyem az) program tavsiyenizi bekliyorum Teşekkur ederim şimdiden