Merhaba kızlar Benim derdimden dağlar taşlar yıkılacak o kadar dertliyim biz eşimle yedi sene sevgililik sonrası evlendik kayınvalidem kayınpederim gorumcelerimle hic bir sorunumuz yok zaten yas olarak hepsinden kucuğum bana kucuk kızları gibi davranıyorlar ama bir eltim var eşimin buyuk abisinin eşi tum sıkıntım onunla.Eşim bizim duğunumuzun ertesinde cezaevine girdi zaten aile apartmanı oturduğumuz ev ve ben kendi aile evime sık sık gidip geldiğim icin annem dukkandan bunaldığında cıkıp kullansın diye evimin anahtarını verdim o da bir gun eltime cıktığında anahtarı orada unutmuş eltim durur mu hemen inmiş asagı eşimin benim cekmecelerimi benim cekmecelerimi kurcalamış eşimin aldığı hic kullanmadığımız acılmamış paket prezervatifi ve masaj jellerini gorup anneme gidip demiş ki paketin yarısını kullanmışlar annemde bir gece yattılar beraber nasıl kullanırlar yanlış gormuşsundur ayıp bişey bir dahasını yapma o senin kızın yasında demiş olay oylece kapanmış yanı annem kapattığını sanmış canım benim ama ben evime geldim ve bu olaylardan haberim yoktu eşim tahliye olmadan bir gun once eve gelip evimizi temizledim havalandırdım ve iki Tane geceliğim yoktu hemde eşimin bana hediye aldığı gecelikti acaba ceyizde mi kaybıldu diye annemi aradım eşimin annesine sordum yok yok yok eşimin bana hediye aldığı makyaj malzemelerinden bile eksikler vardı onları dedim ben herhalde bir yerde unuttum buyutmedim ama gecelikler hala aklımı kurcalıyordu sustum annelerim susturdular.Eşim surpriz bi şekilde tahliye oldu eve geldik yemek icmek misafir uğraştık ve eşim dışarı cıktı Gelen arkadaşlarını gondermek icin bende evde film acıp uyuya kalmışım eşim de eve cok gec geldi sabah da işe gitmek icin mecburen hazırlandım duşa girdim ama eşimle aramızda hic bişe gecmedi saclarım ıslak gordu annemle birlikteydi gece bağırışlarınızdan uyuyamadık gece yoğun gecti herhalde dedi şok oldum bende ne sacmlaıyorsun sen ya gelmedi bile eve sabah geldi neyden bahsediyorsun sen annemin yanında diyip kızdım eşime anlatıyorum ben bişey yapamıyorum abime ne diyeyim diyor annem onun bildiği o diyor kızlar misafirim gelse sorma yok damlıyor eşim odadayken yatak odama girmeye calışıyor bozuyorum surekli surekli ama yeter dayanamıyorum bana akıl verin cok zor durumdayım artık canımıza yetti eşimin de Benim de tasının demeyin evler cok pahalı oyle bi butcemiz yok maalesef ki.Ve kayıp geceliklerimi eltimm yazlık kışlık yaparken onda gordum artık o zaman dananın kuyruğu koptu benim icin.Arsız gibi gelip kahve cay icelim diyor o kıyametlerden Sonra ablalarım bana yol gosterin tecrubelerinizle ben bu kadınla ne yapacağım bittim tukendim artık bunun elinden
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.