Merhabalar aranızda yeniyim ve bana yardımcı olacak, akıl verecek birilerine ihtiyac duyuyorum. 2 aylık hamileyken kayınvalidem yemeğe cağırdı. Gittiğimde butun aile hapşuruk, oksuruk sesleri cıkmıyor. Eşim hasta mısınız diye sordu ve soğuk aldık dediler. Aradan 3 gun gecti bende hasta hissetmeye başladım o gun korona testi yaptılar ertesi gun pozitif cıktı. 1 hafta cok ağır şekilde korona yaşadım hamile olduğum icin ilac kullanamadım ateşim 39dan aşağı duşmedi surekli serum taktırdım. Eşim ailesine sizde test yaptırın dedi ve kayınvalidemin cevabı: "hayır test pozitif cıkarsa bizi suclarsınız" dedi, her telefon konuşmasında bizden bulaşmadı biz korona değildik dedi. Her neyse doktor karantinan bitince kadın doğum doktoruna muayene ol korona duşuğe sebep olabiliyor dedi. Dediği oldu aradan 1 hafta gecti kanamam oldu ve bebeğimin karnımda olduğunu oğrendim. Kayınvalidem de yanımdaydı o gece kurtaja hazırlanırken. Kayınvalidem bana "zayıfsın ondan duşmuştur dedi." Ben hic onları suclamamışken boyle buyuk bi acı yaşarken bu laflar duymak sinir sistemimi alt ust etti, surekli boyle cumleler kuruyor sabrımın son damlası da tukenmiş durumda. Eşim her zaman arkamda fakat bir şey soylese,ben bir şey soylesem iyiliğine soyledim diyip oturup ağlıyor. Eşimde benim icin sen sabret diyor ama benim sabrım kalmadı sizce ne yapmalıyım.