Merhaba.28 yaşında yalnız yaşayan memur biriyim.5,6 aydır goruştuğum bir sevgilim var.kişiden kişiye gore değişir ama bence orta boyluyum (167). Konuya gelecek olursak 3,4 gunluğune bayram tatilinde Antalyaya gitmeye karar verdik.bir sure herşey cok guzeldi. Gezdik, otele yerleştik falan. Sonra yeğeniyle ve eşiyle buluştuk. Yemek yiyorduk.Bildiğiniz uzere oradaki kadınlar hem cok boylu, poslu, cok guzel, hem de neredeyse cıplak geziyorlar. Eee ister istemez dikkatini cekmemesi mumkun değil ne kadınların ne erkeklerin.şimdi bunlar biz yanlarındayken Antalyadaki kızların guzelliğinden konuşmaya başladı.yeğeninin eşi uyarıyor benimkini, uzulduğumu anladığı icin, bana atarlanıyor bu sefer de biz kendi aramızda konuşuyoruz diye. Sonra bunlar gibi biri yanımda olsun malı mulku onune sererim tarzı birşey soyledi.bana da bugune kadar bir yemeği bile ortaklaşa odetmiştir.cok bozuldum ama iltifatlarla tekrar duzelmemi sağladı. Ama hÂl o anları ozguvensizliğiyle dolaşıyorum sokaklarda. HÂl cok guzel ve acıksacık kadınlar karşımıza cıkıyor tabi.
Neyse dedim duzeldim.bu sefer de turistlerin ne kadar uzun boylu olduğundan bizim neden kısa olduğumuzdan falan dert yanmaya başladım.oysaki bir erkeğe gore kedisi daha kısa boylu.ikinci darbeyi de buradan yedim.tamam goz var izan var.ben de biliyorum ikimizin de cok uzun ve cok guzel insanlar olmadığımızı ama acık acık soylenmesi de insanın modunu ve ozguvenini duşuruyor gercekten. Zaten bu konularda takıntılıyım.neyse yani karar veremiyorum.beni pohpohlayan, iltifatlar eden eski sevgililerim gibi biriyle mi devam etmeliyim.yoksa gercekleri yuzume cat cat vuran biriyle ayakları yere basan bir ilişki mi yaşamalıyım. Bu arada seviyorum da ama bazen gerek yok mu acaba. Ben yalan dunyamda mutlu muydum diyorum.sizce ?
Bu arada artı ozelliği karı, kız muhabbetleri yapsa da gercekte hic eyleme gecmeyen, o işlerle alakası olmayan biri. Neden boyle yaptı hÂl şaşırıyorum.sorunca ben Adriana limaya bile yeri geldi yol verdim diyor.dediği gibi de yapıyor gercekten ama bana bu kadar gercekcilik fazla geliyor sanırım.