Merhaba arkadaşlar ben 2006'dan beri bu işteyim. ALLAH'ıma cok şukur sitelerden olsun, oyunlardan olsun guzel paralar kazandım.

Bazı arkadaşları youtube'den bıkmış olarak goruyorum ve gercekten cok uzuluyorum. Bazıları da youtube işini bırakıp site acmayı planlıyor. Arkadaşlar inanın hayatınızdaki en buyuk hatayı yapmış olursunuz. Ben şoyle duşunuyorum; internet uzerinden en hızlı nakit akışını ve en az sorunu olan işi, youtube olarak goruyorum. Sorun derken cok zaman almasından bahsetmiyorum.

Site acmakla bitmiyor.
Bunun iceriği var, SEO olayı var, sitene saldırırlar, anti seo yaparlar, bir suru sorunu var anlatmakla bitmez. Site işi emek ve sabır işi + bilgi işi. (amacım goz korkutmak değil sonradan pişman olmanızı istemem) Site acmak, yazı yazmak ile bitmiyor bu işin en onemli kısmı sabır ve SEO'dur.

iceriği kendiniz girmeyecekseniz bu gider daha da artmaktadır.
google son algoritmasında ozgun icerik yuklemeyen butun siteler google tarafındann sıramalardan gerilere atılıyor. Ozgun iceriğin masrafı ise oldukca faza gunde 1 icerik min girmek gerekiyor. Aya vurduğumuzda 100 lira sadece iceriğe harcayacaksınız, bunun daha tanıtım yazısı, link alımı var.

Uzun lafın kısası; Arkadaşlar bence youtube işine sımsıkı sarılın ve bu duşuncelerinizi bir sure kafanızdan kaldırın.