Arkadaşlar hepinize kolay gelsin diyorum.. Forumda bazı ustadlarımız gibi olmasamda bende sizler gibi cok cok yeniyim.. Hatta bu işin ustadları karşısında sıfırım bile diyebilirim.. Daha yeni yeni olayı cozmeye başladım allah ayrdımcınız olsun kolay bir iş değil.
Oncelikle yazıma başlamadan once sizlere şunu soylemeliyim. Hepimiz biliyoruz ki herkes bu işi para icin yapıyor. Hickimse saatlerce uğraşıp o kadar kafa yorum beyin patlatıp zevk icin yapmaz bu işi. Kimisi ev gecindiriyor kimisi hayatını bu işten kazandıgı parayla hayatını devam ettiriyor. Bu işe başlarken yani 2 ay once pcyle aram cok iyiydi fakat yt konusunda sıfırdım. Ve Ben bu gun itibari ile 2 aylık gecmişe sahip oldum....
ilk başlarda bende surekli bir arayış icindeydim. Ama kendim değil surekli konularda acaba hangi kategori calışsam acaba ne tur video koysam nasıl yapsam diye aradım durdum... Burada fikir veren arakdaşlara pek rastlamadım ama fikirden daha iyi faydalı oldular bana .... NEDEN Mİ ?
Şunu unutmayın ki hayatta bir gercek vardır !!! Bedavadan hayat surulmez.. Herkes hayatını kazanmak icin bir şekilde caba sarfediyor. İşsiz de kaldım ben gunlerce iş aradyıp bulamadıgımı biliyorum..Buradaki arkadaşlarımızda aynen o şekilde. Ev gecindirenler var... Sizlere Tavsiyem Burası Sizin Fikir Ufkunuz Olsun Hazır para Kazanacıgınız bir platform değil. Burada ustadlarım serkanın musleranın konularını kendinizi youtube konusunda nasıl geliştirirsiniz nasıl para kazanabilirsiniz gibi yontemlerinizi keşfetmek icin kullanın...
Kimse Size al bak bu konu videolarını koy al bu kategori cok izlenir gibi şeyler soylemez .. Ben olsam bende soylemem.... Onlar gunlerce aylarca yıllarca uğraşıp belli seviylere gelmiş... Belkide para kazanmanın yontemini bulana kadar neler cekmiş !!!
Eee size al hazır konu al hazır kayegori al hazır fikir para kazan dermi ? DEMEZ
Ben olsam bende demem.... bende bu işte cok acemiyim... Ama bugunlerde farkına vardım ki ASIL fikir benim ! Asıl kategori Benim Asıl Para kazanma yontemi benim !!!
Ben ne kadar Fikir uretirsem okadar izlenim alırım !!!
Ben ne kadar kafa yorarsam o kadar para kazanırım !!!
Ben ne kadar calışırsam o kadar yukselirim !!!!
Bu tavsiyelerimi icimden gelerek yeni başlayacak ve kategori fikir arayan arkadaşlara yazmak geldi icimden ... BU FORUMUN KURUCULARINA BURADA FİKİRLERİNİ PAYLAŞAN İNSANLARA YOL GOSTEREN TUM YARDIMSEVER ARKADAŞLARA COK COK TEŞEKKUR EDİYORUM..... KALIN SAĞLICAKLA...
Yeni başlayanlar mutlaka okusun
Acemi Webmaster0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Yeni başlayanlar mutlaka okusun