oncelikle bu uyarıyı yazayım: amacım cok bilmişlik, kucumseme, hor gorme, aşağılama, ukalalık etme, hava atma, tatava yapma, hedef gosterme, heves kırma değil. kalkıp ayar vermek ve 3-5 beğeni almak icin afilli soz kasmaya calışan arkadaşlara cevap vermeyeceğim mumkun olduğunca. kahramanlık yapmaya gerek yok.
Elimden geldiğince yardım mesajlarına yardım ederim. Gunumun belli bir vaktini buna ayırırım boş zamanlarımda.
Fakat son zamanlarda cok fazla yardım isteği almaya başladım. Herhangi bir konuya mesaj attıktan sonra mesaj kutuma yığılıyor mesajlar. "hocam şu kadar zamandır uğraşıyorum, şu kadarcık kazandım yardım etseniz".
Keşke hepinize yardım edebilsem. Elimden geldiğince gene edeceğim sıkıntı yok belli konularda. Fakat bu mantıkla bu işte asla kazanamazsınız. Kazanamazsınız bu kadar basit.
Bu iş birinden oğrenilecek bir iş değil. Ben başladığımda 6 ay kazanamadım, fakat dik başlı yapım sayesinde surekli inatlaştım youtube ile. Ovunduğumu sanmayın, kotu bir ozelliğim hayatta ilk defa işime yaradı.
Keşfedilecek binlerce kategori, deneyerek oğrenmeniz gereken onlarca yukleme yontemi, taktikler, render yontemleri, tuyolar... Hickimse bunları size baştan aşağı oğretemez tam olarak. Denemeli, tecrube etmeli, kendiniz oğrenmelisiniz. Deneyin yahu olmezsiniz. Sizin adınıza ben uzuluyorum, gec olmadan şevkiniz kırılmadan deneye yanıla oğrenmek varken vaktinizin buyuk kısmını skype konuşmalarına harcıyorsunuz.
Forumda elbette tecrubeli, yardımcı olmaya calışan arkadaşlar var. Fakat bu işin detaylarını onemli taktikleri kimse size kolay kolay vermez. Ya da her şeyi başlıbaşına oğretecek vakit kimsede yoktur.
Ufak tefek bir konuya kafanız takılır. Forumda arar bulamazsınız konu acarsınız, tatmin edici cevaplar gelmezse bildiğini duşunduğunuz kişilere mesaj atarsınız. Bircok tecrubeli arkadaş seve seve yardım edecektir.
Herneyse, dediğim gibi herhangi bir konuya mesaj attıktan sonra mesaj kutuma illa ki bir yardım isteği mesajı duşuyor. Sıkıntı yok duşsun ama uzuluyorum cevap veremeyince. N'olur yapmasanız bunu? Cabalasanız biraz, para kolay kazanılmaz hicbir zaman. Youtube'da bile.
EDIT: Sorularınızı buraya yazabilirsiniz. Hep beraber cevaplarız elimizden geldiğince.
Yeni Başlayan Herkese Bedava Yardım
Acemi Webmaster0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Yeni Başlayan Herkese Bedava Yardım