Merhaba ben burada aslında derdimden cok boyle şeyler yaşayıp ilişkisine devam eden hanımlar varsa biraz da onların uzulmemesi icin yazacağım…Biraz uzun okuyacaklara teşekkur ederim.
Oncelikle yaklaşık 5 aydır birlikteydik.İlk başlarda cinsel şeyler yaşandı.Maksimum şu olur diyen adam bir anda anal seks istemeye başladı.Her neyse en başa donuyorum.Her şey cok guzel başlamıştı.İnternetten tanıştık.Gonderilerimi beğenip mesaj atmıştı. Daha sonra nolduysa takip ettiği sayı artmaya başladı.Sonra kızlarla beğenileşmeye başladı.Kızlarda normal diyebilirim.Genellikle başortulu kişileri beğeniyordu. Ben her sorduğumda arkadaşım tanıyorum.Kuzenim o benim gibi şeyler soyledi. Bir daha olmayacak dedi. Her neyse aramızda ozel şeyler yaşanıyordu.Buluşunca cok yakınlaştık.Oral seks vs. Bir gun bu kız beğenmeden oturu kavga edip ayrıldık. Ve benimle tekrar barışmak icin dediği şey “Anal seks yaşarsak her şey duzelir” dedi. Bunu tabii ki başta kabullenmedim. Aradan haftalar gunler gecti hÂl o dediği şey yaşanmadı.İyice ilgisizleşti umursamaz davrandı ve sebebini sorduğumda hak ettiğin zaman dedi. Anal seks yaşayınca istediğin gibi olucam dedi. Bir ceşit psikolojik manipulasyondu aslında. Ben de şart koşmaya başladım. Once değer goster ilgilen gibi şeyler… Ben konuşmaya calıştıkca o “şunu yaşarsak mutlu edicem” demeye devam etti. Bir gun sitem ettim ve bana “Bana biraz zaman ver herşeyi yoluna koyucam” dedi.
Her neyse bugun canımı acıtacak bir gercekle yuzleştim ve o insanı hayatımdan cıkardım.
Yine takipleşme ve beğeni mevzusu hanımlar.Bu kez beğenileştiği kıza yazdığını oğrendim ve kıza benimle sevgili olmadığını benim takıntılı ve ruh hastası olduğumu soylemiş.Halbuki bana edepsiz şeyler teklif eden oydu. Kıza benim hakkımda sacma sapan şeyler yazmış sonra bana gelip tehditler savurdu. Anneme ve babama ona attığım fotoğrafları atmakla tehdit etti. Bende onu tehdit ettim edepsiz şeyler teklif ettiği mesajları ailesine atacaktım.
O yazdığı kıza ben bana yaptıklarından bahsettim.Sevgili olduğumuzu gosteren mesajlar attım ve kızı goruşecekse uyardım guzelce.Kızın bana dediği şey “ Ona ben karar vericem “
Kız daha sonra beni engelledi. Heralde onunla goruşecek…
Hem cok uzgunum hem de cok sinirliyim.Cunku bana aylar once cinsel fotoğraf istediğinde seni cok mutlu edeceğim gibi boş sozler verdi. Hic bir sozunu tutmadı. Ben sevmekten başka bir şey yapmadım. Bizim icin aptal gibi cabaladım ama o edepsiz tekliflerde bulunduğu yetmezmiş gibi bir de arkamdan başka kızlara yazıyormuş O kız bana inanmayıp onla goruşuyor ve bu canımı cok yakıyor..
Aldatılanlar bu durumu nasıl atlattınız? Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum ki kandırıldım Benden istediğini aldı ve bitti